Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci

Ingrediente
1/2 cana de orez, 1/2 kg. de ceapa, 1 cutie cu ciuperci, frunze de vita, vegeta

Preparare
Se taie ceapa marunt si se pune sa se caleasca in ulei. Cand este aurie ceapa, se pun si ciupercile taiate si spalate foarte bine. Se lasa putin sa-si ia gustul cepei si se adauga vegeta si apoi orezul ales si spalat. Se lasa totul pe foc pana se umfla orezul si apoi se stinge focul. Dupa ce compozitia s-a mai racit putin, se infasoara sarmalutele in frunza de vita carora li s-a taiat cotorul. Peste ele, se toarna un sos facut din: apa, bors si bulion. Daca sint prea slabe, se adauga si ulei.

Servire
Se servesc cu smantana si maliguta

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Ciuperci Cu Smintina
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Ciuperci Taranesti
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Calite
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Bureti Cu Smintina
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
 

Top Retete Culinare