Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sarmale Cu Ciuperci

Ingrediente
2-3 cepe, 200-300g ciuperci, 3-4 linguri orez, vegeta, piper, boia, marar, 1 varza dulce.

Preparare
Se calesc 2-3 cepe taiate marunt impreuna cu ciupercile taiate felii in putin ulei la foc potrivit, se lasa sa se inmoaie putin apoi se scurge zeama obtinuta care se pastreaza pentru a fi pusa peste sarmale la fiert. In masa de ciuperci se adauga orezul spalat, cca 3-4 linguri, vegeta , piper putina boia si marar dupa dorinta. Varza se opareste in apa cu sare citeva minute apoi se fac sarmalute care se aseaza in cratita una linga alta peste care se pune zeama de la ciupercile dinstuite cu ceapa si se complcteaza cu apa pina da peste ele. Se fierb la foc potrivit pina se inmoie varsa si este fiert orezul. La sarmalele cu ciuperci se poate face un sos de marar cu putina faina marar si zeama in care au fiert sarmalele, sau dupa preferinta se poate face un sos de rosii.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Ciuperci Cu Carne De Porc
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Sarmale Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Smintina
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Drob De Pui Cu Ciuperci
Bureti Cu Smintina
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Ciuperci Calite
Rulada De Ciuperci
Sufleu De Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Ciuperci Taranesti
Ciuperci Umplute La Cuptor
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
 

Top Retete Culinare