Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sarmale Cu Ciuperci

Ingrediente
2-3 cepe, 200-300g ciuperci, 3-4 linguri orez, vegeta, piper, boia, marar, 1 varza dulce.

Preparare
Se calesc 2-3 cepe taiate marunt impreuna cu ciupercile taiate felii in putin ulei la foc potrivit, se lasa sa se inmoaie putin apoi se scurge zeama obtinuta care se pastreaza pentru a fi pusa peste sarmale la fiert. In masa de ciuperci se adauga orezul spalat, cca 3-4 linguri, vegeta , piper putina boia si marar dupa dorinta. Varza se opareste in apa cu sare citeva minute apoi se fac sarmalute care se aseaza in cratita una linga alta peste care se pune zeama de la ciupercile dinstuite cu ceapa si se complcteaza cu apa pina da peste ele. Se fierb la foc potrivit pina se inmoie varsa si este fiert orezul. La sarmalele cu ciuperci se poate face un sos de marar cu putina faina marar si zeama in care au fiert sarmalele, sau dupa preferinta se poate face un sos de rosii.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Scazute
Ciuperci Umplute La Cuptor
Ciuperci Calite
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Drob De Pui Cu Ciuperci
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Cu Aluat
Sufleu De Ciuperci
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Pilaf Cu Ciuperci
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Clatite Cu Pui
Tocanita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Ardei
Ciuperci Umplute Cu Brinza
 

Top Retete Culinare