Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
600 gr. piept de pasare, sare, piper, untdelemn, 200 gr. faina, 1 ceapa, 300 gr. ciuperci, zeama de lamiie, 100 ml vin alb, 150 gr. smintina, 100 gr. cascaval, un praf de nucsoara, patrunjel verde tocat

Preparare
Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata pina cind devine sticloasa. Ciupercile taiate felii se calesc si ele. Se stinge totul cu zeama de lamiie si cu vin, se amesteca cu smintina si se fierb. Se adauga cascavalul ras si se lasa pe foc pina cind totul devine de consistenta unui sos. Se condimenteaza cu sare si piper si se presara patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Tocanita Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Sarmale Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Mincarica De Ciuperci
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Placintele Cu Ciuperci
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Ciuperci La Tava
Ciuperci Umplute La Cuptor
Ciuperci Cu Oua
Ciuperci Cu Aluat
Pilaf Cu Ciuperci
Ciuperci Taranesti
Drob De Pui Cu Ciuperci
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare