Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
600 gr. piept de pasare, sare, piper, untdelemn, 200 gr. faina, 1 ceapa, 300 gr. ciuperci, zeama de lamiie, 100 ml vin alb, 150 gr. smintina, 100 gr. cascaval, un praf de nucsoara, patrunjel verde tocat

Preparare
Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata pina cind devine sticloasa. Ciupercile taiate felii se calesc si ele. Se stinge totul cu zeama de lamiie si cu vin, se amesteca cu smintina si se fierb. Se adauga cascavalul ras si se lasa pe foc pina cind totul devine de consistenta unui sos. Se condimenteaza cu sare si piper si se presara patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Umplute La Cuptor
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Chiftele Din Soia
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Mincare De Ciuperci
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Calite
Bureti Cu Smintina
Pilaf Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Smintina
Tocanita Cu Ciuperci
Placintele Cu Ciuperci
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Orez Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare