Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci

Ingrediente
600 gr. piept de pasare, sare, piper, untdelemn, 200 gr. faina, 1 ceapa, 300 gr. ciuperci, zeama de lamiie, 100 ml vin alb, 150 gr. smintina, 100 gr. cascaval, un praf de nucsoara, patrunjel verde tocat

Preparare
Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata pina cind devine sticloasa. Ciupercile taiate felii se calesc si ele. Se stinge totul cu zeama de lamiie si cu vin, se amesteca cu smintina si se fierb. Se adauga cascavalul ras si se lasa pe foc pina cind totul devine de consistenta unui sos. Se condimenteaza cu sare si piper si se presara patrunjel.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Ciuperci Taranesti
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Cu Ardei
Orez Cu Ciuperci
Ciuperci La Tava
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Bureti Cu Smintina
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Ciuperci Cu Smantana
Ciuperci Cu Smintina
Chiftele Din Soia
Ciuperci Cu Oua
Pilaf Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare