Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Cu Carne De Porc

Ingrediente
½ kg carne de porc, ½ kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smintina, 1 lingura untura, sare, piper, faina

Preparare
Se taie carnea in cuburi mici, se sareaza si se lasa sa stea 30 minute. In acest timp se curata ciupercile si se taie bucati mari. Se tavaleste carnea usor prin faina si se prajeste in untura incinsa, se adauga ceapa taiata patratele si ciupercile. Se prajeste totul la foc foarte mic timp de 20 minute. Se adauga smintina, piperul si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pina cind carnea este frageda. Daca nu are suficient sos, se adauga putina apa.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Taranesti
Ciuperci Cu Smintina
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Bureti Cu Smintina
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci Calite
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Orez Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Smantana
Chiftele Din Soia
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Pilaf Cu Ciuperci
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Ciuperci Cu Oua
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Ciuperci Cu Carne De Porc
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
 

Top Retete Culinare