Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Cu Carne De Porc

Ingrediente
½ kg carne de porc, ½ kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smintina, 1 lingura untura, sare, piper, faina

Preparare
Se taie carnea in cuburi mici, se sareaza si se lasa sa stea 30 minute. In acest timp se curata ciupercile si se taie bucati mari. Se tavaleste carnea usor prin faina si se prajeste in untura incinsa, se adauga ceapa taiata patratele si ciupercile. Se prajeste totul la foc foarte mic timp de 20 minute. Se adauga smintina, piperul si sare daca mai este nevoie. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pina cind carnea este frageda. Daca nu are suficient sos, se adauga putina apa.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Tocanita Cu Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Orez Cu Ciuperci
Ciuperci Taranesti
Clatite Cu Pui
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci La Tava
Ciuperci Umplute La Cuptor
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Drob De Pui Cu Ciuperci
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci
Ciuperci Scazute
 

Top Retete Culinare