Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui

Ingrediente
1 kg ciuperci, 2 piepti de pui, 4 rosii sau 1 cutie de rosii in sos, 300 g smantana, 2 cepe medii, 5 catei de usturoi, patrunjel, marar, condimente dupa gust

Preparare
Se curata si se fierb ciupercile in apa cu sare, circa 20 de minute, dupa care se scurg. In paralel, carnea de piept de pui taiata cubulete se prajeste in unt sau ulei, adaugandu-se, daca este nevoie, si o ceasca de apa calda - pentru a nu deveni uscat.La prajit se pot aduga condimente. Dupa ce pietul este gata, se scurge si el de ulei. Separat, intr-o cratita mai mare, se calesc in unt sau ulei cele 2 cepe taiate fin, pana se rumenesc putin. Se adauga ciupercile si carnea, se prajesc impreuna 5 minute, iar apoi se adauga sosul de rosii (rosiile taiate fin sau date prin robot) si se lasa la fiert cam 20 - 25 de minute. Apoi se adauga smantana, usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate, piper si sare dupa gust. Se mai fierb impreuna 5 minute.

Servire
Cu mamaliguta calda.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Cu Smantana
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Oua
Mincarica De Ciuperci
Orez Cu Ciuperci
Drob De Pui Cu Ciuperci
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Ciuperci La Tava
Ciuperci Scazute
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Clatite Cu Pui
Ciuperci Cu Aluat
 

Top Retete Culinare