Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui

Ingrediente
1 kg ciuperci, 2 piepti de pui, 4 rosii sau 1 cutie de rosii in sos, 300 g smantana, 2 cepe medii, 5 catei de usturoi, patrunjel, marar, condimente dupa gust

Preparare
Se curata si se fierb ciupercile in apa cu sare, circa 20 de minute, dupa care se scurg. In paralel, carnea de piept de pui taiata cubulete se prajeste in unt sau ulei, adaugandu-se, daca este nevoie, si o ceasca de apa calda - pentru a nu deveni uscat.La prajit se pot aduga condimente. Dupa ce pietul este gata, se scurge si el de ulei. Separat, intr-o cratita mai mare, se calesc in unt sau ulei cele 2 cepe taiate fin, pana se rumenesc putin. Se adauga ciupercile si carnea, se prajesc impreuna 5 minute, iar apoi se adauga sosul de rosii (rosiile taiate fin sau date prin robot) si se lasa la fiert cam 20 - 25 de minute. Apoi se adauga smantana, usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate, piper si sare dupa gust. Se mai fierb impreuna 5 minute.

Servire
Cu mamaliguta calda.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Clatite Cu Pui
Mincare De Ciuperci
Mincarica De Ciuperci
Ciuperci Cu Carne De Porc
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Rulada De Ciuperci
Tocanita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Aluat
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Ciuperci Taranesti
Ciuperci Scazute
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Ciuperci Cu Smantana
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Orez Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Oua
 

Top Retete Culinare