Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui

Ingrediente
1 kg ciuperci, 2 piepti de pui, 4 rosii sau 1 cutie de rosii in sos, 300 g smantana, 2 cepe medii, 5 catei de usturoi, patrunjel, marar, condimente dupa gust

Preparare
Se curata si se fierb ciupercile in apa cu sare, circa 20 de minute, dupa care se scurg. In paralel, carnea de piept de pui taiata cubulete se prajeste in unt sau ulei, adaugandu-se, daca este nevoie, si o ceasca de apa calda - pentru a nu deveni uscat.La prajit se pot aduga condimente. Dupa ce pietul este gata, se scurge si el de ulei. Separat, intr-o cratita mai mare, se calesc in unt sau ulei cele 2 cepe taiate fin, pana se rumenesc putin. Se adauga ciupercile si carnea, se prajesc impreuna 5 minute, iar apoi se adauga sosul de rosii (rosiile taiate fin sau date prin robot) si se lasa la fiert cam 20 - 25 de minute. Apoi se adauga smantana, usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate, piper si sare dupa gust. Se mai fierb impreuna 5 minute.

Servire
Cu mamaliguta calda.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Umplute La Cuptor
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Ciuperci Cu Smintina
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Calite
Placintele Cu Ciuperci
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Drob De Pui Cu Ciuperci
Rulada De Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Tocanita Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Carne De Porc
 

Top Retete Culinare