Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"

Ingrediente
1 Kg manatarci (hribi), 1 Kg craite, 4 cepe, 3 ardei grasi verzi, o jumatate de legatura cimbru proaspat, o legatura patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust, o capatana de usturoi, o ceasca de ulei

Preparare
Ciupercile se toaca cubulete. Se fierb in in apa cu sare si se scurg. Se toaca marunt cepa si se caleste in ulei. Se curata ardeii de seminte, se taie in fasii subtiri, se adauga peste ceapa si se mentine pe foc inca 10 min. Se adauga ciupercile, se toarna apa fierbinte pana se acopera si se fierb 30 min amestecandu-se continu pana se obtine un amestec consistent. Se abauga jumatate din cimbrul tocat marunt peste ciuperci, se potriveste de sare si se completeaza cu putina apa, se continua fierberea. Dupa 10 min se opereste focul si se adauga restul de cimbru si patrunjel tocat.

Servire
Se serveste fierbinte cu mamaliguta si mujdei de usturoi dupa gust

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci La Tava
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Sarmale In Foi De Vita Cu Ciuperci
Placintele Cu Ciuperci
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Ciuperci Cu Ardei
Sarmale Cu Ciuperci
Ciuperci Taranesti
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Bureti Cu Smintina
Ciuperci Scazute
Rulada De Ciuperci
Chiftele Din Soia
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Ciuperci Cu Smantana
 

Top Retete Culinare