Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mancarica De Pipote Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg pipote, 2 cutii ciuperci conservate sau 1 kg ciuperci proaspete, sare, piper, delikat, 250 g smantana, 1 lingura ulei, patrunjel

Preparare
Se calesc ciupercile taiate marunt in uleiul incins, cu putina sare. Se pun pipotele si se acopera cu apa. Se fierb la foc mic, cu capac, ca sa scada. Dupa ce pipotele au fiert bine si apa a scazut, se pune delikat-ul, sarea, piperul, se mai da un clocot si se pune patrunjelul. Se ia de pe foc si se lasa la racit.

Servire
Se servesc calde, cu smantana deasupra sau cu cartofi natur.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Ciuperci Umplute Cu Brinza
Ciuperci Cu Aluat
Ciuperci Taranesti
Orez Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Mincarica De Ciuperci
Ciuperci Cu Carne De Porc
Rulada De Ciuperci
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Ciuperci Cu Oua
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Drob De Pui Cu Ciuperci
Sarmale Cu Ciuperci
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Ciuperci Cu Smantana
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
 

Top Retete Culinare