Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mancarica De Pipote Cu Ciuperci

Ingrediente
1 kg pipote, 2 cutii ciuperci conservate sau 1 kg ciuperci proaspete, sare, piper, delikat, 250 g smantana, 1 lingura ulei, patrunjel

Preparare
Se calesc ciupercile taiate marunt in uleiul incins, cu putina sare. Se pun pipotele si se acopera cu apa. Se fierb la foc mic, cu capac, ca sa scada. Dupa ce pipotele au fiert bine si apa a scazut, se pune delikat-ul, sarea, piperul, se mai da un clocot si se pune patrunjelul. Se ia de pe foc si se lasa la racit.

Servire
Se servesc calde, cu smantana deasupra sau cu cartofi natur.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Orez Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Ciuperci Inabusite Cu Smintina
Mincarica De Ciuperci
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Ciuperci Cu Ardei
Ciuperci Cu Smantana
Ciuperci Cu Carne De Porc
Ciuperci Scazute
Drob De Pui Cu Ciuperci
Ciuperci Calite
Clatite Cu Pui
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci Taranesti
 

Top Retete Culinare