Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana

Ingrediente
ciuperci potrivite (cate 2 de persoana), branza de vaci sarata, condimente (delikat, patrunjel, busuioc, piper), smantana, unt (cat o nuca)

Preparare
Se spala si se usuca ciupercile. In prealabil se scot cozile, care se toaca marunt. Se pune intr-o cratita potrivita untul; cand se incinge, se pun palariile ciupercilor cu lamelele in sus. Cozile tocate se pun pe langa palarii si se dau la foc potrivit, sa se inabusa, cu capac. Cand s-au mai inmuiat ciupercile se pune cu lingura branza in "gaurile" ciupercilor. Se lasa din nou la foc mic, pana se topeste branza si se niveleaza in ciuperci. Se asezoneaza cu condimentele. Se lasa pana se inmoaie totul (se incearca cu o furculita) si se adauga smantana, cat sa acopere cozile tocate. Se lasa sa dea intr-un clocot si apoi se ia de pe foc.

Servire
Se servesc calde

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Ciuperci Calite
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Mincare De Ciuperci
Ciuperci Scazute
Tocanita Cu Ciuperci
Ciuperci Umplute La Cuptor
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Mincare De Ciuperci Cu Rosii
Sarmale Cu Ciuperci
Ciuperci La Tava
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Felii De Piept De Pasare Cu Sos De Ciuperci
Ciuperci Taranesti
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Aluat
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Sufleu De Ciuperci
Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana
 

Top Retete Culinare