Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana

Ingrediente
ciuperci potrivite (cate 2 de persoana), branza de vaci sarata, condimente (delikat, patrunjel, busuioc, piper), smantana, unt (cat o nuca)

Preparare
Se spala si se usuca ciupercile. In prealabil se scot cozile, care se toaca marunt. Se pune intr-o cratita potrivita untul; cand se incinge, se pun palariile ciupercilor cu lamelele in sus. Cozile tocate se pun pe langa palarii si se dau la foc potrivit, sa se inabusa, cu capac. Cand s-au mai inmuiat ciupercile se pune cu lingura branza in "gaurile" ciupercilor. Se lasa din nou la foc mic, pana se topeste branza si se niveleaza in ciuperci. Se asezoneaza cu condimentele. Se lasa pana se inmoaie totul (se incearca cu o furculita) si se adauga smantana, cat sa acopere cozile tocate. Se lasa sa dea intr-un clocot si apoi se ia de pe foc.

Servire
Se servesc calde

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Umplute Cu Brinza
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci
Ciuperci Cu Sos De Smintina
Ciuperci Cu Carne Frageda Si Smintina
Sarmale Cu Ciuperci
Chiftele Din Soia
Tocanita Cu Ciuperci
Ciuperci Scazute
Ciuperci Cu Sos De Smintina Si Mirodenii
Ciuperci Cu Carne De Porc
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Smantana
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Ciuperci Calite
Ciuperci Cu Ardei
Ciuperci Cu Smintina
Ciuperci La Tava
Bureti Cu Smintina
Pilaf Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare