Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana

Ingrediente
ciuperci potrivite (cate 2 de persoana), branza de vaci sarata, condimente (delikat, patrunjel, busuioc, piper), smantana, unt (cat o nuca)

Preparare
Se spala si se usuca ciupercile. In prealabil se scot cozile, care se toaca marunt. Se pune intr-o cratita potrivita untul; cand se incinge, se pun palariile ciupercilor cu lamelele in sus. Cozile tocate se pun pe langa palarii si se dau la foc potrivit, sa se inabusa, cu capac. Cand s-au mai inmuiat ciupercile se pune cu lingura branza in "gaurile" ciupercilor. Se lasa din nou la foc mic, pana se topeste branza si se niveleaza in ciuperci. Se asezoneaza cu condimentele. Se lasa pana se inmoaie totul (se incearca cu o furculita) si se adauga smantana, cat sa acopere cozile tocate. Se lasa sa dea intr-un clocot si apoi se ia de pe foc.

Servire
Se servesc calde

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Mincarica Simpla Cu Ciuperci
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Ciuperci Cu Carne De Porc
Ciuperci La Tava
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Ciuperci Taranesti
Budinca De Macaroane Cu Ciuperci
Bureti Cu Smintina
Pui Chinezesc Cu Ciuperci
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci
Mincare De Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Ciuperci Cu Aluat
Orez Cu Ciuperci
Ciuperci Cu Smantana
Ciuperci Calite
 

Top Retete Culinare