Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ciuperci Cu Branza Si Sos De Smantana

Ingrediente
ciuperci potrivite (cate 2 de persoana), branza de vaci sarata, condimente (delikat, patrunjel, busuioc, piper), smantana, unt (cat o nuca)

Preparare
Se spala si se usuca ciupercile. In prealabil se scot cozile, care se toaca marunt. Se pune intr-o cratita potrivita untul; cand se incinge, se pun palariile ciupercilor cu lamelele in sus. Cozile tocate se pun pe langa palarii si se dau la foc potrivit, sa se inabusa, cu capac. Cand s-au mai inmuiat ciupercile se pune cu lingura branza in "gaurile" ciupercilor. Se lasa din nou la foc mic, pana se topeste branza si se niveleaza in ciuperci. Se asezoneaza cu condimentele. Se lasa pana se inmoaie totul (se incearca cu o furculita) si se adauga smantana, cat sa acopere cozile tocate. Se lasa sa dea intr-un clocot si apoi se ia de pe foc.

Servire
Se servesc calde

Durata
10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Ciuperci

Mincarica De Ciuperci
Ciuperci Cu Oua
Ciulama De Ciuperci Cu Usturoi
Ciuperci Cu Usturoi La Cuptor
Mancarica De Ciuperci Cu Piept De Pui
Sufleu De Ciuperci
Placintele Cu Ciuperci
Sarmale Cu Ciuperci
Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Svaiter
Ciuperci Cu Ardei
Pilaf Cu Ciuperci
Mancarica De Pipote Cu Ciuperci
Tocanita De Ciuperci "a La Leleanca"
Clatite Cu Pui
Orez Cu Ciuperci
Pilaf Cu Ciuperci Si Verdeata
Chiftele Din Soia
Rasol De Ciuperci Cu Usturoi Si Mamaliguta
Mincare De Ciuperci
Chiftelute Din Carne De Pui Si Ciuperci
 

Top Retete Culinare