Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Vaca Cu Legume Si Orez

Ingrediente
100 gr. carne de vaca slaba, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. patrunjel, 1/4 buc. telina, dovlecel, o lingura mazare verde, 1 buc. cartof, 5-6 pasati fasole verde, 1 buc. rosie, o lingura orez fiert, 15 ml ulei, sare, verdeata

Preparare
Se fierbe carnea de vaca cu zarzavatul ca si pentru rasol. Legumele, curatate, spalate, se fierb in apa cu sare si se scurg. Orezul se fierbe separat. Se taie apoi carnea bucatele si se amesteca cu legumele, orezul si rosia curatata, taiata sferturi. Se adauga uleiul si verdeata deasupra si se lasa sa scada 5 minute.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pulpa De Miel Umpluta
Snitel De Curcan Cu Salvie
Tocana De Carne De Vita
Mincare De Berbec
Tocana
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Sarmale De Varza Acra
Pui Cu Legume
Pui A La Nick
Papricas De Pui Cu Smintina
Sarmalute Cu Afumatura
Curcan Umplut Cu Castane
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Pui Cu Vinete Aromat Cu Patrunjel
Piept De Pui Cu Banane
Snitel Englezesc
Limba Rasol
Inima De Vitel Cu Smintina Si Sote De Legume
Ciulama De Pui
Bame Cu Carne De Vita
 

Top Retete Culinare