Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui Cu Vinete Aromat Cu Patrunjel

Ingrediente
1 pui, 3 vinete mijlocii, 1 ceapa, 1 lingura faina, 3-4 linguri ulei, sare, patrunjel verde tocat

Preparare
Se taie vinetele pe lungime in sferturi, apoi fiecare sfert pe latime in doua. Se sareaza si se lasa sa stea astfel cel putin ½ de ora. Apoi fiecare bucata se mai stoarce cu mina ca sa iasa zeama neagra, se da prin faina si se prajeste in ulei. Bucatile de pui se prajesc inabusit intr-o lingura de ulei, se adauga ceapa rasa si 2-3 linguri apa. Se asaza vinetele prajite peste bucatile de pui, se adauga patrunjelul, se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se da la cuptor pina este gata.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Provensal
Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin
Pui Cu Vin Alb La Tava
Rulade De Carne Umplute
Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Rulou De Pui Umplut
Sote De Rinichi
Clatite Mexicane
Snitel Englezesc
Specialitate De Pui
Limba Inabusita
Lebertwurst
Budinca De Limba Cu Orez Si Mazare
Piept De Gaina Umplut
Ficatei De Pui La Tava
Pirjoale Moldovenesti
Pui Cu Conopida
Pilaf De Pui Cu Unt
Musaca De Ciuperci
Musaca De Telina Cu Cascaval Ras
 

Top Retete Culinare