Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat De Gasca Natur

Ingrediente
Un ficat de gasca, unt, sare

Preparare
Se alege un ficat frumos, proaspat si alb. Se curata si se tine 2 ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se aseaza intr-o cratita cu unt. Se acopera si se da la cuptor, la foc moale. Se tine cam 25-30 de minute la cuptor, in functie de marime. Cand e gata se presara cu sare, si se serveste rece sau cald, dupa gust.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Chicken Satay
Perisoare Cu Tarhon
Pui Divan
Pui Cu Conopida
Coltunasi Cu Carne De Pasare
Cirnati Pe Varza Rosie Calita
Pui Cu Galuste
Snitel Cu Sote De Legume
Frigarui Cu Cirnaciori
Mincare Chinezeasca
Rulade De Carne Umplute
Muschi De Vaca Umplut
Inima De Vitel Umpluta
Chiftele Marinate
Pui Cu Sos De Lamaie
Limba Cu Sos De Rosii
Rasol De Gaina Cu Legume
Pui Cu Maiorana
Drob De Miel (cighir)
Budinca Cu Carne
 

Top Retete Culinare