Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat De Gasca Natur

Ingrediente
Un ficat de gasca, unt, sare

Preparare
Se alege un ficat frumos, proaspat si alb. Se curata si se tine 2 ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se aseaza intr-o cratita cu unt. Se acopera si se da la cuptor, la foc moale. Se tine cam 25-30 de minute la cuptor, in functie de marime. Cand e gata se presara cu sare, si se serveste rece sau cald, dupa gust.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Sos De Lamaie
Rulouri Din Piept De Pui
Tajina Marocana Cu Gutui Caramelizate
Limba Cu Masline
Oua Scotiene Cu Cartofi Pure
Gaina Cu Legume
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Sote De Rinichi
Papricas Ardelenesc De Pui
Snitel Natur
Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Tocana
Pui Cu Smantana
Pui Cu Orez Si Zucchini
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
Pui Mediteranean
Budinca De Carne Cu Sos De Ciuperci
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
Pui Cu Fasole Verde
 

Top Retete Culinare