Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fricassee De Pui

Ingrediente
un pui, o ceapa, un morcov, cimbru, patrunjel, frunza de dafin, sare, unt, 15 fire arpagic, 150 gr. ciuperci, o lingura faina, 2 galbenusuri, o lingura smantana, o lingurita zeama de lamaie, piper alb

Preparare
Se pun bucatile de la un pui frumos la fiert cu 1 litru de apa. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodenii (cimbru, patrunjel, frunza de dafin) si sare. Se lasa sa fiarba inabusit. Deoparte se inabuse intr-o cratita cu putin unt si cateva linguri de apa vreo 15 fire de arpagic curatat si 150 gr. ciuperci mici. Cozile de ciuperci spalate se pun sa fiarba in cratita cu pui. Cand puiul este fiert, se face un rantas dintr-o lingura de faina cu o lingura de unt, se stinge cu zeama strecurata de la pui. Se lasa la fiert 20 minute. La urma se bate sosul cu 2 galbenusuri de ou, o lingura de smantana, o lingurita de zeama de lamaie, putin piper alb. Se aseaza puiul intr-o cratita, fara zarzavat si mirodenii, se pun ciupercile si arpagicul bine scazute, deasupra de toarna sosul. Se tine totul la cald, intr-o alta cratita cu apa.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Romburi Cu Carne De Vita
Gogosi De Gris Cu Sunca La Cuptor
Rasol De Vaca Cu Smintina
Budinca De Sunca Cu Spanac
Ficatei De Pasare Cu Legume
Blancheta De Pasare Cu Orez
Gulii Umplute Cu Carne De Vaca
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Lasagna De Pui
Rulada De Curcan Cu Ananas
Gulas
Cotlete Cu Smintina
Ostropel De Rata
Pui Cu Bame
Mincare De Gutui
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Cotlet De Miel Umplut
Piept De Pui Cu Nectarine
Castraveti Acri Cu Carne
Budinci Mici De Ficat
 

Top Retete Culinare