Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fricassee De Pui

Ingrediente
un pui, o ceapa, un morcov, cimbru, patrunjel, frunza de dafin, sare, unt, 15 fire arpagic, 150 gr. ciuperci, o lingura faina, 2 galbenusuri, o lingura smantana, o lingurita zeama de lamaie, piper alb

Preparare
Se pun bucatile de la un pui frumos la fiert cu 1 litru de apa. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodenii (cimbru, patrunjel, frunza de dafin) si sare. Se lasa sa fiarba inabusit. Deoparte se inabuse intr-o cratita cu putin unt si cateva linguri de apa vreo 15 fire de arpagic curatat si 150 gr. ciuperci mici. Cozile de ciuperci spalate se pun sa fiarba in cratita cu pui. Cand puiul este fiert, se face un rantas dintr-o lingura de faina cu o lingura de unt, se stinge cu zeama strecurata de la pui. Se lasa la fiert 20 minute. La urma se bate sosul cu 2 galbenusuri de ou, o lingura de smantana, o lingurita de zeama de lamaie, putin piper alb. Se aseaza puiul intr-o cratita, fara zarzavat si mirodenii, se pun ciupercile si arpagicul bine scazute, deasupra de toarna sosul. Se tine totul la cald, intr-o alta cratita cu apa.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mincare De Curcan Cu Castane
Rulada Din Carne Tocata
Mititei
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
Piept De Pui In Manta De Sunca
Gaina Cu Orez, Smintina Si Zeama De Lamiie
Pulpa De Porc La Cuptor
Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Iepure Cu Slanina Si Verdeturi
Muschiulet De Vaca
Crochete De Cartofi Umplute Cu Carne
Mici Ca La Buzau
Tarta De Cartofi Cu Pui
Pui Cu Sos Soia
Chicken Satay
Mancare De Rata Rece, Cu Masline
Rulou De Vita Cu Cascaval Si Legume In Crusta De Nuca
Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Pui Cu Masline
Rulada De Carne Tocata
 

Top Retete Culinare