Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piftie De Vitel Si Porc

Ingrediente
2 picioare de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 felie de lamiie, boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, ΒΌ l otet, 2 albusuri

Preparare
Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert. Spuma, care se formeaza deasupra, trebuie mereu scoasa. Cind carnea este fiarta, se scoate din oala si se mai lasa zeama sa fiarba, pina mai ramine doar 1/3 din tot lichidul. Apoi se lasa sa raceasca zeama, dupa care se ia grasimea de deasupra. Se bat albusuriile si se adauga la zeama, care apoi sa pune din nou la fiert. Zeama sa scurge printr-o pinza, sa devina clara. Carnea se taie in bucatele mici si se pune intr-un vas de jena. Se adauga la zeama otetul si se varza peste carne. Se lasa o zi la rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Ardei Si Ciuperci
Tocana
Anghemaht
Ostropel Din Carne De Vita
Ghiveci Cu Carne
Mazare Cu Carne De Vaca
Perisoare Cu Smintina In Sos Alb
Papricas De Pui Cu Smintina
Pui Cu Bame
Ciulama De Pui
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Piftie De Vitel Si Porc
Perisoare Dietetice
Ostropel
Vinete Umplute
Costita Cu Fasole Alba
Ficat Cu Ciuperci Si Orez Fiert
Miel Cu Tarhon
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Bitoci
 

Top Retete Culinare