Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piftie De Vitel Si Porc

Ingrediente
2 picioare de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 felie de lamiie, boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, ΒΌ l otet, 2 albusuri

Preparare
Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert. Spuma, care se formeaza deasupra, trebuie mereu scoasa. Cind carnea este fiarta, se scoate din oala si se mai lasa zeama sa fiarba, pina mai ramine doar 1/3 din tot lichidul. Apoi se lasa sa raceasca zeama, dupa care se ia grasimea de deasupra. Se bat albusuriile si se adauga la zeama, care apoi sa pune din nou la fiert. Zeama sa scurge printr-o pinza, sa devina clara. Carnea se taie in bucatele mici si se pune intr-un vas de jena. Se adauga la zeama otetul si se varza peste carne. Se lasa o zi la rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pasteta De Vitel
Tocana Nationala
Alinofag
Musaca De Conopida
Cotlete Milaneze
Ficat Umplut Cu Slanina Si Condimente
Pui Umplut
Antricot De Vaca Cu Legume
Piept De Pui Cu Sos De Rosii
Limba In Sos De Smintina
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Limba Cu Masline
Gulas De Porc
Musaca De Clatite Cu Carne De Vitel
Piept De Pui Cu Smantana Si Ciuperci
Pui Cu Bame
Miel Cu Orez
Muschi Stroganoff
Dovlecei Cu Carne
Tuslama De Burta
 

Top Retete Culinare