Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piftie De Vitel Si Porc

Ingrediente
2 picioare de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 felie de lamiie, boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, ΒΌ l otet, 2 albusuri

Preparare
Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert. Spuma, care se formeaza deasupra, trebuie mereu scoasa. Cind carnea este fiarta, se scoate din oala si se mai lasa zeama sa fiarba, pina mai ramine doar 1/3 din tot lichidul. Apoi se lasa sa raceasca zeama, dupa care se ia grasimea de deasupra. Se bat albusuriile si se adauga la zeama, care apoi sa pune din nou la fiert. Zeama sa scurge printr-o pinza, sa devina clara. Carnea se taie in bucatele mici si se pune intr-un vas de jena. Se adauga la zeama otetul si se varza peste carne. Se lasa o zi la rece.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cartofi Cu Carne
Gulas De Porc
Stufat De Ied
Mincarica Cu Carne Si Sfecla Rosie
Ciuperci Cu Sunca
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Sunca In Bere (bierschinken)
Caved Catzutz
Tochitura Bucovineana
Tocana De Carne De Vita
Galuste De Pasare Cu Orez
Pui Umplut Cu Orez
Piept De Pui Cu Sos De Rosii
Pui Cu Bame Si Ceapa
Berbec Cu Varza Acra
Pui Picant
Cotlete De Porc Cu Smintina
Pui Cu Smintina Si Cartofi La Cuptor
Pui Cu Legume Si Ierburi De Provence
Caltabosi
 

Top Retete Culinare