Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gaina Cu Masline

Ingrediente
6 portii de carne(pulpe, piept etc), 4 linguri ulei, 200 gr. masline, 1 lingura bulion, 1 lingurita faina, 3 cepe, 1 lingurita otet sau un paharel de vin, 1 bucatica zahar, sare, 1 foaie dafin

Preparare
Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se adauga 3-4 linguri de apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic. Din cind in cind se intorc bucatile adaugind cite 2-3 linguri de apa. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga maslinele, spalate si intepate cu acul. Se taie ceapa pestisori si se prajeste cu doua linguri de ulei pina incepe sa se ingalbeneasca, se adauga faina, se lasa sa se prajeasca putin si se stinge cu un pahar de zeama de carne sau, in lipsa, cu apa. Se adauga bulionul, sarea, zaharul, foaia de dafin si vinul sau otetul. Acest sos se toarna in cratita cu carne si se lasa sa fiarba pina ce carnea este gata.

Servire
Se poate servi calda sau rece

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Carne Alla Pizzaiola
Ficatei De Pasare Cu Legume
Tocana
Lasagna Cu Carne Tocata
Costita Afumata In Aluat
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Muschi De Vaca Umplut
Ficatei De Pui La Tava
Chisca
Kulebiac Rusesc
Perisoare Dietetice
Piept De Gaina Umplut
Pui Cu Sos De Lamiie
Budinca De Sunca Cu Spanac
Chiftelute In Sos Alb
Iepure Cu Slanina Si Verdeturi
Drob De Miel In Prapur
Ragout Bologna
Pui Cu Rosii Si Ciuperci
Chiftelute De Ficat
 

Top Retete Culinare