Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vaca Umplut

Ingrediente
muschi de vaca, carne de vaca, sunca fiarta, o ceapa mica, unt, sare, piper, putin patrunjel tocat, 1 ou, zeama de carne, smantana

Preparare
Se curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu celalalt muschi scos de la vaca, si putina sunca fiarta. Se adauga la tocatura o felie de paine muiata in lapte si stoarsa bine, o ceapa mica tocata si trasa in unt, sare, piper, putin patrunjel tocat si un ou. Se umple muschiul cu aceasta tocatura, se leaga bine sau se coase, ca sa-si revina in forma lui. Se pune la cuptor intr-o tava cu putina apa, sau zeama de carne. Se unge din cand in cand cu unt topit. Cand e aproape gata, se scurge grasimea din tava, se pun cateva linguri de smantana, se mai tine la foc, fara sa fiarba, ca sa nu se taie smantana. Se scot atele, se taie felii si se serveste cu sosul fripturii si cartofi sau alta leguma.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Budinca De Carne Cu Varza
Urechi De Porc Sarate
Tarta De Cartofi Cu Pui
Creier In Coca
Toba
Gaina Umpluta
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Pui Cu Legume
Ficat La Cuptor
Snitel Pane
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Tocanita De Pipote
Tocana De Ficat
Creier Pane Cu Sote
Gisca Pe Varza
Praz Umplut Cu Carne
Piept Plin Cu Crema De Branza
Rulou De Pui
Pui Cu Orez Si Dovleac
Snitel Natur
 

Top Retete Culinare