Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vaca Umplut

Ingrediente
muschi de vaca, carne de vaca, sunca fiarta, o ceapa mica, unt, sare, piper, putin patrunjel tocat, 1 ou, zeama de carne, smantana

Preparare
Se curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu celalalt muschi scos de la vaca, si putina sunca fiarta. Se adauga la tocatura o felie de paine muiata in lapte si stoarsa bine, o ceapa mica tocata si trasa in unt, sare, piper, putin patrunjel tocat si un ou. Se umple muschiul cu aceasta tocatura, se leaga bine sau se coase, ca sa-si revina in forma lui. Se pune la cuptor intr-o tava cu putina apa, sau zeama de carne. Se unge din cand in cand cu unt topit. Cand e aproape gata, se scurge grasimea din tava, se pun cateva linguri de smantana, se mai tine la foc, fara sa fiarba, ca sa nu se taie smantana. Se scot atele, se taie felii si se serveste cu sosul fripturii si cartofi sau alta leguma.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Muschi De Vaca Cu Sote De Morcovi
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Pui Cu Masline
Pui Umplut Cu Tocatura Si Ciuperci
Musaca De Telina
Snitele Cu Cascaval
Snitel Pane
Bame Cu Carne De Vita
Limba Cu Castraveciori
Fasole Verde Cu Carne
Sote De Miel Cu Ciuperci Si Sos Indian
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Pilaf De Pui
Tocana De Carne
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Pui Haiducesc
Conopida Cu Carne
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Musaca De Vinete
Rasol Lionez
 

Top Retete Culinare