Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vaca Umplut

Ingrediente
muschi de vaca, carne de vaca, sunca fiarta, o ceapa mica, unt, sare, piper, putin patrunjel tocat, 1 ou, zeama de carne, smantana

Preparare
Se curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu celalalt muschi scos de la vaca, si putina sunca fiarta. Se adauga la tocatura o felie de paine muiata in lapte si stoarsa bine, o ceapa mica tocata si trasa in unt, sare, piper, putin patrunjel tocat si un ou. Se umple muschiul cu aceasta tocatura, se leaga bine sau se coase, ca sa-si revina in forma lui. Se pune la cuptor intr-o tava cu putina apa, sau zeama de carne. Se unge din cand in cand cu unt topit. Cand e aproape gata, se scurge grasimea din tava, se pun cateva linguri de smantana, se mai tine la foc, fara sa fiarba, ca sa nu se taie smantana. Se scot atele, se taie felii si se serveste cu sosul fripturii si cartofi sau alta leguma.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Carnati
Ficat Prajit
Budinca De Brinza Cu Spanac
Pui Cu Fasole Verde
Ficat Prajit La Tigaie
Pasteta De Vitel
Perisoare Cu Verdeata
Creier In Aluat
Pui Surpriza
Ciulama De Pasare
Cotlete Milaneze
Pui Cu Smintina Si Vin
Ficatei De Pasare Prajiti
Pui Divan
Sufleu De Sunca
Ostropel Oltenesc
Carne Cu Curry
Chiftelute Marinate
Tocana Din Carne De Porc
Ciulama De Pui
 

Top Retete Culinare