Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ragout Bologna

Ingrediente
350 gr carne de vita, 120 gr carne de porc, 120 gr carne de vitel, o ceapa taiata felii, un morcov taiat felii, o radacina telina taiata in bucati mici, un catel usturoi, o cana si un sfert de apa, o lingurita bulion, un sfert de lingurita de sare, un pra

Preparare
Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s-a evaporat. Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cit sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute.

Servire
Inainte de servire se adauga smintina.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sote De Berbec
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
Perisoare Cu Smintina
Pui Inabusit, Cu Rosii Si Usturoi
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Vitel Cu Sos Alb Si Legume
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Fasole Verde Cu Carne
Galusti Taiate In Patru
Rulouri Din Piept De Pui
Mincare De Mazare Cu Carne
Ficat Si Rinichi De Miel
Inima De Vitel Umpluta
Toba De Casa
Quiche Mexican
Pui Cu Smantana
Snitel Cu Ceapa.
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Mazare Cu Carne De Vaca
Rulouri De Carne De Vitel
 

Top Retete Culinare