Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ragout Bologna

Ingrediente
350 gr carne de vita, 120 gr carne de porc, 120 gr carne de vitel, o ceapa taiata felii, un morcov taiat felii, o radacina telina taiata in bucati mici, un catel usturoi, o cana si un sfert de apa, o lingurita bulion, un sfert de lingurita de sare, un pra

Preparare
Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s-a evaporat. Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cit sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute.

Servire
Inainte de servire se adauga smintina.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Costita Afumata Cu Ciuperci
Tocana Nationala
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Perisoare Cu Smintina In Sos Alb
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
Galusti Din Paine
Snitel Cu Ceapa.
Ostropel De Pui Cu Ceapa
Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin
Limba In Sos De Smintina
Carnati Preparati In Casa
Piept De Pui "minimum De Calorii"
Pui Surpriza
Rulou De Pui Umplut
Budinca De Sunca Cu Spanac
Pui Cu Sos De Lamiie
Budinca Cu Carne
Chilli Con Carne
Medalion Din Piept De Pasare
Sarmalute Din Piept De Curcan
 

Top Retete Culinare