Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gulas De Inima

Ingrediente
750 gr. inima de vaca, ½ lingura faina, 1 ceapa, 2-3 linguri untura, unt sau ulei, 1 lingura pasta de bulion, un virf de cutit piper, sare

Preparare
Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte marunt, se presara cu faina, se amesteca bine si se acopera cu apa calda. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic timp de ½ ora; se adauga bulionul, sarea, piperul si se lasa sa mai fiarba pina se ingroasa sosul

Servire
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Escalop De Vitel
Sarmale In Foi De Vita, Stevie Sau Spanac
Ostropel Din Carne De Vita
Musaca De Ciuperci
Pui Cu Lamaie Si Usturoi
Alinofag
Pulpa De Vitel La Tava
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
Toba De Casa
Pui Umplut Cu Tocatura Si Ciuperci
Cotlete De Vitel Sote Cu Sos De Vin
Piept De Pui Cu Banane
Gisca La Cuptor
Limba In Pesmet
Budinca De Limba Cu Orez Si Mazare
Musaca De Dovlecei
Carne De Porc Cu Varza
Vinete Cu Carne Si Smintina
Mititei
Galusti Din Paine
 

Top Retete Culinare