Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gulas De Inima

Ingrediente
750 gr. inima de vaca, ½ lingura faina, 1 ceapa, 2-3 linguri untura, unt sau ulei, 1 lingura pasta de bulion, un virf de cutit piper, sare

Preparare
Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte marunt, se presara cu faina, se amesteca bine si se acopera cu apa calda. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic timp de ½ ora; se adauga bulionul, sarea, piperul si se lasa sa mai fiarba pina se ingroasa sosul

Servire
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Fasole Alba Cu Oase Sau Carne De Porc Afumate
Muschi Cu Legume La Cuptor
Pui Cu Fasole Verde
Ficatei Cu Sos De Stafide
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Anghemaht De Pui
Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
Sunca In Bere (bierschinken)
Crochete De Cartofi Umplute Cu Carne
Pui Cu Sos Soia
Rinichi Sote Cu Legume
Chiftelute Fierte In Aburi
Papricas Cu Carne
Ostropel De Pui Cu Ceapa
Clatite Mexicane
Toba De Casa
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Specialitate De Pui
Ficat Pane
 

Top Retete Culinare