Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gulas De Inima

Ingrediente
750 gr. inima de vaca, ½ lingura faina, 1 ceapa, 2-3 linguri untura, unt sau ulei, 1 lingura pasta de bulion, un virf de cutit piper, sare

Preparare
Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte marunt, se presara cu faina, se amesteca bine si se acopera cu apa calda. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic timp de ½ ora; se adauga bulionul, sarea, piperul si se lasa sa mai fiarba pina se ingroasa sosul

Servire
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Papricas Din Carne Cu Boia
Budinca Cu Piept De Gaina
Budinca De Brinza Cu Spanac
Bame Cu Carne De Vita
Chicken Satay
Pui Cu Legume
Costita Cu Fasole Alba
Mincarica De Pui
Tocana Nationala
Pilaf Cu Carne De Berbec
Kalops
Rulada De Carne Cu Legume
Gogosi De Gris Cu Sunca La Cuptor
Ghiveci Cu Carne De Vaca
Mancare Cu Sos Alb
Pui Umplut Cu Orez
Muschi Stroganoff
Frigarui Cu Cirnaciori
Biftec La Gratar Cu Ciuperci
Snitel Cu Ceapa.
 

Top Retete Culinare