Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gulas De Inima

Ingrediente
750 gr. inima de vaca, ½ lingura faina, 1 ceapa, 2-3 linguri untura, unt sau ulei, 1 lingura pasta de bulion, un virf de cutit piper, sare

Preparare
Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte marunt, se presara cu faina, se amesteca bine si se acopera cu apa calda. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic timp de ½ ora; se adauga bulionul, sarea, piperul si se lasa sa mai fiarba pina se ingroasa sosul

Servire
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cirnati De Porc Cu Sos De Vin
Mancare De Masline Cu Limba
Pui Picant
Piept De Pui Umplut Cu Cascaval Si Sunca
Ciulama De Pui
Sarmale De Varza Acra
Rulada De Carne Tocata
Pirosti Cu Carne
Limba Cu Masline
Ficat Cu Sos De Ceapa
Pui Cu Masline
Pui "marengo"
Berbec Cu Varza Acra
Pui Cu Legume Si Ierburi De Provence
Snitel Cu Sos De Legume
Carne De Vitel Cu Ciuperci
Angemacht De Miel
Pulpa De Vitel La Tava
Muschi Umplut
Ciulama De Vitel
 

Top Retete Culinare