Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gulas De Inima

Ingrediente
750 gr. inima de vaca, ½ lingura faina, 1 ceapa, 2-3 linguri untura, unt sau ulei, 1 lingura pasta de bulion, un virf de cutit piper, sare

Preparare
Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte marunt, se presara cu faina, se amesteca bine si se acopera cu apa calda. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic timp de ½ ora; se adauga bulionul, sarea, piperul si se lasa sa mai fiarba pina se ingroasa sosul

Servire
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi fierti

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Carne De Vaca Cu Legume Si Orez
Dovlecei Umpluti Cu Carne De Pasare
Cotlete De Miel La Gratar
Tocanita De Pipote
Biftec Tartar
Rasol De Vaca Cu Smintina
Ficat Condimentat A Cuptor
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Chiftelute De Pasare
Gaina Umpluta
Brociolone
Cirnati De Porc Cu Sos De Vin
Pui Cu Vin Alb La Tava
Musaca De Conopida
Pulpe De Pui In Aluat De Bere
Carne Cu Curry
Frigarui Cu Cirnaciori
Pui Cu Rosii Si Ciuperci
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Mancare De Masline Cu Limba
 

Top Retete Culinare