Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina

Ingrediente
½ kg. creier, ¼ kg. ciuperci, 75 gr.unt, 2 linguri faina, 1 lamiie, ½ ceasca smintina, 1 ceapa, sare, piper

Preparare
Se tine creierul in apa rece ½ ora. Se spala, se curata de vinisoarele de singe si de pielita, cu atentie (se asaza pe o farfurie sau pe o planseta de lemn). Se pune la fiert intr-o cratita apa cu ceapa si sare. Dupa ce ceapa e aproape fiarta se adauga creierul si se mai fierbe 15-20 minute. Se scoate cu atentie si se lasa citeva minute pe o planseta de lemn. Se taie in bucatele de marimea unei nuci. Se fierb si ciupercile taiate feliute. Se prepara un sos alb, stins cu zeama de la ciuperci, si se pune sare, piper, smintina, ciupercile si zeama de la ½ lamiie.

Servire
Se toarna peste creier si se serveste fierbinte.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Farsmac
Gulas Cu Galuste
Musaca De Telina
Pui Cu Bame Si Bors
Teriyaki
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Vinete Cu Carne Si Smintina
Pulpa De Miel Umpluta
Limba De Porc Inabusita
Cubulete De Pui Marinate
Piept De Pui Cu Cascaval
Tocanita De Pipote
Creier In Coca
Conopida Cu Carne
Perisoare Cu Verdeata
Rulada Cu Sunca
Tocana
Rasol De Gaina Cu Legume
Sarmale Din Ormansag
 

Top Retete Culinare