Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina

Ingrediente
½ kg. creier, ¼ kg. ciuperci, 75 gr.unt, 2 linguri faina, 1 lamiie, ½ ceasca smintina, 1 ceapa, sare, piper

Preparare
Se tine creierul in apa rece ½ ora. Se spala, se curata de vinisoarele de singe si de pielita, cu atentie (se asaza pe o farfurie sau pe o planseta de lemn). Se pune la fiert intr-o cratita apa cu ceapa si sare. Dupa ce ceapa e aproape fiarta se adauga creierul si se mai fierbe 15-20 minute. Se scoate cu atentie si se lasa citeva minute pe o planseta de lemn. Se taie in bucatele de marimea unei nuci. Se fierb si ciupercile taiate feliute. Se prepara un sos alb, stins cu zeama de la ciuperci, si se pune sare, piper, smintina, ciupercile si zeama de la ½ lamiie.

Servire
Se toarna peste creier si se serveste fierbinte.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Rosii Si Ciuperci
Caise Cu Carne De Pasare
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Carne Alla Pizzaiola
Mancare Cu Sos Alb
Rosii Cu Carne
Snitel Din Carne Tocata
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Anghemaht De Pui
Musaca De Cartofi Cu Carne Tocata
Pui Cu Smantana
Ghiveci Cu Carne
Ficatei De Pui La Tava
Lebertwurst
Cartofi Francezi
Friptura Picanta Cu Ardei
Cotlet De Miel Umplut
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Carne Cu Sos De Mustar
Limba Cu Masline In Sos De Vin
 

Top Retete Culinare