Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina

Ingrediente
½ kg. creier, ¼ kg. ciuperci, 75 gr.unt, 2 linguri faina, 1 lamiie, ½ ceasca smintina, 1 ceapa, sare, piper

Preparare
Se tine creierul in apa rece ½ ora. Se spala, se curata de vinisoarele de singe si de pielita, cu atentie (se asaza pe o farfurie sau pe o planseta de lemn). Se pune la fiert intr-o cratita apa cu ceapa si sare. Dupa ce ceapa e aproape fiarta se adauga creierul si se mai fierbe 15-20 minute. Se scoate cu atentie si se lasa citeva minute pe o planseta de lemn. Se taie in bucatele de marimea unei nuci. Se fierb si ciupercile taiate feliute. Se prepara un sos alb, stins cu zeama de la ciuperci, si se pune sare, piper, smintina, ciupercile si zeama de la ½ lamiie.

Servire
Se toarna peste creier si se serveste fierbinte.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ficat Cu Ciuperci Si Orez Fiert
Dovlecei Cu Umplutura Colorata
Cordon Bleu
Pui Cu Conopida
Caise Cu Carne De Pasare
Limba In Sos De Smintina
Carnati
Musaca Apetisanta
Pui Cu Lamiie
Pui Cu Legume
Pui Cu Vinete
Arpagic Cu Carne
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Quiche Mexican
Papricas
Muschi De Pui Cu Prune Uscate
Cotlete De Pui Pane
Tocana Din Carne De Porc
Crochete De Cartofi Umplute Cu Carne
Limba Fiarta
 

Top Retete Culinare