Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina

Ingrediente
½ kg. creier, ¼ kg. ciuperci, 75 gr.unt, 2 linguri faina, 1 lamiie, ½ ceasca smintina, 1 ceapa, sare, piper

Preparare
Se tine creierul in apa rece ½ ora. Se spala, se curata de vinisoarele de singe si de pielita, cu atentie (se asaza pe o farfurie sau pe o planseta de lemn). Se pune la fiert intr-o cratita apa cu ceapa si sare. Dupa ce ceapa e aproape fiarta se adauga creierul si se mai fierbe 15-20 minute. Se scoate cu atentie si se lasa citeva minute pe o planseta de lemn. Se taie in bucatele de marimea unei nuci. Se fierb si ciupercile taiate feliute. Se prepara un sos alb, stins cu zeama de la ciuperci, si se pune sare, piper, smintina, ciupercile si zeama de la ½ lamiie.

Servire
Se toarna peste creier si se serveste fierbinte.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Budinca De Brinza Cu Spanac
Pui Marocan Cu Rosii, Vinete Si Alune
Ficat Cu Ciuperci Si Orez Fiert
Boeuf Bourguignon
Pirjoale Cu Cartofi
Papricas De Sibiu
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Sufleu De Sunca
Cotlete De Porc Cu Smintina
Tocanita De Carne Tocata
Tocanita De Gaina Cu Legume
Sarmalute De Primavara
Snitel Cu Ceapa.
Miel Cu Fasole Verde
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Cotlete De Miel La Gratar
Muschi De Vaca Cu Sos De Zarzavat Si Macaroane
Sarmale Grecesti
Rinichi Prajiti
 

Top Retete Culinare