Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina

Ingrediente
½ kg. creier, ¼ kg. ciuperci, 75 gr.unt, 2 linguri faina, 1 lamiie, ½ ceasca smintina, 1 ceapa, sare, piper

Preparare
Se tine creierul in apa rece ½ ora. Se spala, se curata de vinisoarele de singe si de pielita, cu atentie (se asaza pe o farfurie sau pe o planseta de lemn). Se pune la fiert intr-o cratita apa cu ceapa si sare. Dupa ce ceapa e aproape fiarta se adauga creierul si se mai fierbe 15-20 minute. Se scoate cu atentie si se lasa citeva minute pe o planseta de lemn. Se taie in bucatele de marimea unei nuci. Se fierb si ciupercile taiate feliute. Se prepara un sos alb, stins cu zeama de la ciuperci, si se pune sare, piper, smintina, ciupercile si zeama de la ½ lamiie.

Servire
Se toarna peste creier si se serveste fierbinte.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Umplut Cu Ficatei
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
Sarmale Grecesti
Escalop Voievodal
Papricas De Iepure
Musaca De Spanac
Ostropel De Pui
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Ali Nazik
Rulou De Vita Cu Cascaval Si Legume In Crusta De Nuca
Tocanita De Gaina Cu Legume
Gaina Umpluta Cu Orez Si Paprica
Iepure Cu Slanina Si Verdeturi
Pui Cu Fasole Verde Si Smintina
Budinca De Brinza Cu Spanac
Mincarica De Pui
Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Fricassee De Pui
Costita Cu Fasole Uscata
Toba De Casa
 

Top Retete Culinare