Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Inima De Vitel Umpluta

Ingrediente
1 inima mai mare, 4-5 cepe, usturoi, 150g cirnat, 2 linguri grasime, verdeata, 1 ou, miez de franzela, 50g sunca afumata

Preparare
Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa si usturoi, se adauga apoi carnea care a fost scoasa din inima, putina carne din cirnat, sare, piper, verdeata taiata fin. Se lasa totul sa se inabuse infundat la foc slab. Cind este gata si dupa ce s-a racit se amesteca cu un ou crud, miez de franzela inmuiat in lapte si citeva patratele de sunca afumata. Se umple inima, apoi se prajeste pe toate partile si se stinge cu zeama de carne sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc domol timp de doua ore

Servire
Se serveste cu cartofi zdrobiti

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ghiveci Cu Carne Si Legume
Caved Catzutz
Specialitate De Pui
Arpagic Cu Carne
Ali Nazik
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Escalop De Vitel
Biftec La Gratar Cu Ciuperci
Pui Pane
Cirnati De Porc Cu Sos De Rosii
Blanquette De Veau
Pui Cu Sos Soia
Mincare De Mazare Cu Carne
Fasole Uscata Cu Afumaturi
Piept De Gaina Umplut
Iahnie De Fasole Cu Slanina Afumata
Rulada De Carne Tocata
Creier Fiert
Budinci Mici De Ficat
Sote De Berbec
 

Top Retete Culinare