Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Inima De Vitel Umpluta

Ingrediente
1 inima mai mare, 4-5 cepe, usturoi, 150g cirnat, 2 linguri grasime, verdeata, 1 ou, miez de franzela, 50g sunca afumata

Preparare
Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa si usturoi, se adauga apoi carnea care a fost scoasa din inima, putina carne din cirnat, sare, piper, verdeata taiata fin. Se lasa totul sa se inabuse infundat la foc slab. Cind este gata si dupa ce s-a racit se amesteca cu un ou crud, miez de franzela inmuiat in lapte si citeva patratele de sunca afumata. Se umple inima, apoi se prajeste pe toate partile si se stinge cu zeama de carne sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc domol timp de doua ore

Servire
Se serveste cu cartofi zdrobiti

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Chiftelute In Sos Alb
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
Pui Cu Ciuperci Si Smintina
Sarmale In Foi De Vita, Stevie Sau Spanac
Tocana De Carne De Vita
Pulpa De Miel Umpluta
Dovlecei Cu Carne Si Smintina
Pui Cu Fasole Verde Si Smintina
Rulade De Carne Umplute
Fasole Verde Cu Carne
Quiche Mexican
Pasare Umpluta Cu Ciuperci
Ficat Prajit
Carne De Vaca Cu Sos Picant
Teriyaki
Ficatei De Pasare Prajiti
Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola
Miel Cu Smintina
Pui "marengo"
Pui Cu Rosii Si Usturoi
 

Top Retete Culinare