Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Inima De Vitel Umpluta

Ingrediente
1 inima mai mare, 4-5 cepe, usturoi, 150g cirnat, 2 linguri grasime, verdeata, 1 ou, miez de franzela, 50g sunca afumata

Preparare
Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa si usturoi, se adauga apoi carnea care a fost scoasa din inima, putina carne din cirnat, sare, piper, verdeata taiata fin. Se lasa totul sa se inabuse infundat la foc slab. Cind este gata si dupa ce s-a racit se amesteca cu un ou crud, miez de franzela inmuiat in lapte si citeva patratele de sunca afumata. Se umple inima, apoi se prajeste pe toate partile si se stinge cu zeama de carne sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc domol timp de doua ore

Servire
Se serveste cu cartofi zdrobiti

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Sos Ca La Buzau
Porkolt
Snitele Aburite Cu Cartofi
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Pasteta De Vitel
Ragout Bologna
Musaca De Ciuperci
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Stroganoff Portugez
Ficat Condimentat A Cuptor
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Cirnati De Porc Cu Sos De Rosii
Boeuf Bourguignon
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Dovlecei Cu Carne Si Smintina
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Chiftelute De Ficat
Oua Cu Carne Si Legume
Pui Haiducesc
 

Top Retete Culinare