Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Inima De Vitel Umpluta

Ingrediente
1 inima mai mare, 4-5 cepe, usturoi, 150g cirnat, 2 linguri grasime, verdeata, 1 ou, miez de franzela, 50g sunca afumata

Preparare
Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa si usturoi, se adauga apoi carnea care a fost scoasa din inima, putina carne din cirnat, sare, piper, verdeata taiata fin. Se lasa totul sa se inabuse infundat la foc slab. Cind este gata si dupa ce s-a racit se amesteca cu un ou crud, miez de franzela inmuiat in lapte si citeva patratele de sunca afumata. Se umple inima, apoi se prajeste pe toate partile si se stinge cu zeama de carne sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc domol timp de doua ore

Servire
Se serveste cu cartofi zdrobiti

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pulpe La Cuptor Pe Sare
Tocana De Carne De Vita
Carnati Preparati In Casa
Pui In Sos De Ciuperci
Saltimboca Alla Romana
Boboc De Rata Pe Varza
Pui Cu Lamiie
Pirjoale
Cotlete De Miel La Gratar
Chebe (kibbeh)
Ficat Si Rinichi De Miel
Tocanita De Curcan
Rulouri De Piept De Pui Cu Unt Si Condimente
Perisoare Cu Smintina In Sos Alb
Rinichi Prajiti
Pui Cu Sparanghel
Sarmalute De Primavara
Gutui Cu Carne
Caise Cu Carne De Pasare
Pirjoale Moldovenesti
 

Top Retete Culinare