Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Inima De Vitel Umpluta

Ingrediente
1 inima mai mare, 4-5 cepe, usturoi, 150g cirnat, 2 linguri grasime, verdeata, 1 ou, miez de franzela, 50g sunca afumata

Preparare
Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa si usturoi, se adauga apoi carnea care a fost scoasa din inima, putina carne din cirnat, sare, piper, verdeata taiata fin. Se lasa totul sa se inabuse infundat la foc slab. Cind este gata si dupa ce s-a racit se amesteca cu un ou crud, miez de franzela inmuiat in lapte si citeva patratele de sunca afumata. Se umple inima, apoi se prajeste pe toate partile si se stinge cu zeama de carne sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc domol timp de doua ore

Servire
Se serveste cu cartofi zdrobiti

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Umplut Cu Ficatei
Mincare Chinezeasca
Muschi Cu Legume La Cuptor
Blanquette De Veau
Rosii Cu Carne
Fasole Cu Ciolan
Pui Cu Rosii Si Ciuperci
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Pui Surpriza
Caltabosi
Muschi Stroganoff
Muschi De Vita Cu Sos De Vin Si Macaroane
Rasol De Creier
Miel Cu Spanac Si Lamiie
Tocana De Miel
Budinca De Fidea Cu Carne
Ficat Cu Ciuperci Si Orez Fiert
Patlican Musakka
Vrabioara De Vaca Cu Legume
Tarta De Cartofi Cu Pui
 

Top Retete Culinare