Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Papricas De Iepure

Ingrediente
picioarele dinainte, coastele, gitlejii si maruntaiele iepurelui, 2 linguri untura, 2-3 cepe, 1 lingurita boia, 2-3 linguri smintina, zeama de la ½ lamiie, sare

Preparare
Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa tocata pestisori. Cind carnea este rumenita, se adauga boiaua, sarea, zeama de lamiie si apa ca sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet pina cind apa scade la jumatate, apoi se pune cratita descoperita in cuptor pina cind lichidul ramas scade la jumatate. Inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri de smintina.

Servire
Se serveste cu galuste de gris, macaroane fierte sau pireu de cartofi

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pirjoale
Spanac Cu Carne
Papricas Ardelenesc De Pui
Piept De Pui In Manta De Sunca
Rulada De Carne Tocata
Rasol Impanat
Tocanita De Curcan
Bame Cu Carne De Vaca
Tacopaj
Pui Umplut Cu Ficatei
Rulada De Porc Cu Varza
Vinete Umplute Cu Carne
Sarmalute De Miel
Tocanita De Pipote
Miel Pane
Piept De Pui "minimum De Calorii"
Teriaki
Vrabioara De Vaca Cu Legume
Pulpa De Berbec Inabusita
Tochitura
 

Top Retete Culinare