Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Papricas De Iepure

Ingrediente
picioarele dinainte, coastele, gitlejii si maruntaiele iepurelui, 2 linguri untura, 2-3 cepe, 1 lingurita boia, 2-3 linguri smintina, zeama de la ½ lamiie, sare

Preparare
Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa tocata pestisori. Cind carnea este rumenita, se adauga boiaua, sarea, zeama de lamiie si apa ca sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet pina cind apa scade la jumatate, apoi se pune cratita descoperita in cuptor pina cind lichidul ramas scade la jumatate. Inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri de smintina.

Servire
Se serveste cu galuste de gris, macaroane fierte sau pireu de cartofi

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Praz Cu Carne
Gaina Umpluta
Mincare De Mazare Cu Carne
Snitel Cu Ceapa.
Spanac Cu Carne
Snitele Cu Cascaval
Porkolt
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Pui Cu Masline
Budinca De Carne Cu Stevie
Mancare De Rata Rece, Cu Masline
Pui Cu Fasole Verde
Rulada De Porc Cu Varza
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Papricas De Iepure
Musaca De Telina
Fasole Verde Cu Carne
Fasole Cu Afumaturi
Fatteh Cu Pui
 

Top Retete Culinare