Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Patlican Musakka

Ingrediente
1 kg vinete, 50 g ulei de masline, 250 gr carne tocata, 2 cepe mici, 2 rosii, 2 lingurite bulion, 2 lingurite sare, 1/4 lingurita piper, 1/2 cana apa, patrunjel

Preparare
Se curata vinetele fisii si se taie in felii de 1 cm grosime. Se prajesc usor in ulei pina devin maronii. Se scot din tigaie, pastrind uleiul. Se pune un strat de vinete intr-un vas. In uleiul ramas se caleste ceapa, dupa care se pune si carnea, lasindu-se timp de 8 -10 minute. Se adauga bulionul, o rosie taiata, sarea si piperul. Se acopera cu un capac si se lasa 4-5 minute. Se adauga apa, amestecind bine. Se lasa amestecul pina fierbe, dupa care se rastoarna peste vinete. Se acopera cu felii de rosie. Se lasa la cuptor 30 minute. Se presara deasupra patrunjel. Se serveste ferbinte.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tocanita Ungureasca
Carne Cu Ardei Si Feta
Cottage Pie
Piept De Pui Cu Amestec Mexican
Carne Cu Busuioc
Romburi Cu Carne De Vita
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Tocana De Miel
Musaca De Ciuperci
Tajina Marocana Cu Gutui Caramelizate
Muschi De Vita Cu Sos De Vin Si Macaroane
Rosii Umplute Cu Ficatei
Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Frigarui De Ficat
Sarmalute Moldovenesti
Perisoare Dietetice
Piept De Gaina Pane
Gaina Cu Orez, Smintina Si Zeama De Lamiie
 

Top Retete Culinare