Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat Pane

Ingrediente
½ kg ficat de porc, ½ l lapte, 1 ou, pesmet, faina, ulei, sare, salata

Preparare
Se sterge ficatul, se taie felii groase de 1 cm, se curata de pielita si se tin in lapte 15 minute. Se trec apoi feliile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se sareaza dupa ce au fost prajite si se servesc imediat, deoarece daca sta mai mult ficatul se intareste Se serveste cu o salata.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Muschi Stroganoff
Pui Cu Rosii Si Boia
Rulada De Porc Cu Varza
Sote De Ficat
Costita Cu Fasole Alba
Boboc De Rata Cu Mazare Verde
Pulpa De Berbec Inabusita
Caltabosi
Pui Tiganesc
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Sote De Berbec
Tocana Nationala
Pilaf De Pui
Sarmalute In Foi Verzi
Miel Pane Cu Lapte Si Pesmet
Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Ostropel Din Carne De Vita
Rulou De Pui Cu Ciuperci Si Cascaval
Boeuf Mode
Cirnati Pe Varza Rosie Calita
 

Top Retete Culinare