Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Medalion Din Piept De Pasare

Ingrediente
1 piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus, o lingura de smintina, 5 linguri de ulei, o lamiie, o lingura de faina, sare, piper

Preparare
Se da prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), se adauga galbenusul, smintina, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia, se fac apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm., care se dau prin faina si se rumenesc pe ambele parti in uleiul fierbinte. Se aseaza pe platou, se decoreaza cu cite o felie subtire de lamiie.

Servire
Se servesc fierbinti, cu salata verde

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Muschi Umplut
Limba Cu Masline
Boboc De Rata Pe Varza
Pui Cu Galuste
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Mititei Din Carne De Vita
Pulpe De Pui Cu Stafide Si Bere Neagra
Tocanita De Curcan
Fricassee De Pui
Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Friptura De Miel Cu Slanina La Cuptor
Musaca De Telina
Carne De Pasare Cu Smintina Si Ceapa
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
Urechi De Porc Sarate
Pasare Umpluta Cu Ciuperci
Snitel Pane
Gulas De Porc
 

Top Retete Culinare