Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Medalion Din Piept De Pasare

Ingrediente
1 piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus, o lingura de smintina, 5 linguri de ulei, o lamiie, o lingura de faina, sare, piper

Preparare
Se da prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), se adauga galbenusul, smintina, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia, se fac apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm., care se dau prin faina si se rumenesc pe ambele parti in uleiul fierbinte. Se aseaza pe platou, se decoreaza cu cite o felie subtire de lamiie.

Servire
Se servesc fierbinti, cu salata verde

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tocana Sirbeasca
Ficatei Cu Usturoi
Escalop De Vitel
Snitel Vienez
Rasol Impanat
Rulada De Carne Tocata
Jambon
Clatite Brasovene
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Ardei Umpluti (dietetici)
Ostropel Din Carne De Vita
Limba Cu Masline
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Pui Cu Orez Si Zucchini
Pui Cu Rosii
Inima De Vitel Umpluta
Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Creier Fiert
Pui Cu Vinete
Cotlete De Porc Cu Smintina
 

Top Retete Culinare