Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Medalion Din Piept De Pasare

Ingrediente
1 piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus, o lingura de smintina, 5 linguri de ulei, o lamiie, o lingura de faina, sare, piper

Preparare
Se da prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), se adauga galbenusul, smintina, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia, se fac apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm., care se dau prin faina si se rumenesc pe ambele parti in uleiul fierbinte. Se aseaza pe platou, se decoreaza cu cite o felie subtire de lamiie.

Servire
Se servesc fierbinti, cu salata verde

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pulpa De Berbec Inabusita
Creier Pane Cu Sote
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Vinete Umplute Cu Carne
Clatite Mexicane
Piept De Gisca Cu Ciuperci
Budinca De Fidea Cu Carne
Rinichi Sote Cu Legume
Lasagna De Pui
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Pui Cu Smintina
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Pui Cu Orez Si Zucchini
Cartofi Cu Carne Si Rosii
Pasteta De Vitel
Caltabosi
Limba Inabusita
Chiftelute In Sos Alb
Budinca De Cartofi Cu Carne
 

Top Retete Culinare