Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Pui Cu Fasole

Ingrediente
500 g fasole verde, 2 cepe, 2 catei usturoi, 4 rosii, 2 linguri unt, sare, piper, 4 fileuri piept de pui, 3 linguri ulei de masline, 250 ml supa de pui, rozmarin

Preparare
Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se calesc impreuna. Se pune fasolea si rosiile decojite si taiate cuburi. Carnea se sareaza si se pipereaza apoi se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga supa, rozmarinul si feliile de lamiie. Se fierbe acoperit 10-15 min.

Servire
Carnea se serveste impreuna cu legumele.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Limba Cu Sos De Rosii
Rata Cu Castraveti Acri
Muschi De Vaca Umplut
Pirjoale Cu Cartofi
Sote De Miel Cu Ciuperci Si Sos Indian
Piept De Rata Cu Portocale
Rasol De Gaina Cu Legume
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Tocana Cu Rosii Si Ardei
Muschiulet De Vaca
Moussaka De Mouton
Pui Cu Ciuperci Si Smintina
Chiftelute Marinate
Boeuf Bourguignon
Tocanita De Curcan
Tocana Din Carne De Porc
Wok Cu Salam Tip Parizer
Creieras
Snitel Pane
Boeuf Mode
 

Top Retete Culinare