Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Piept De Pui Cu Fasole

Ingrediente
500 g fasole verde, 2 cepe, 2 catei usturoi, 4 rosii, 2 linguri unt, sare, piper, 4 fileuri piept de pui, 3 linguri ulei de masline, 250 ml supa de pui, rozmarin

Preparare
Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se calesc impreuna. Se pune fasolea si rosiile decojite si taiate cuburi. Carnea se sareaza si se pipereaza apoi se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga supa, rozmarinul si feliile de lamiie. Se fierbe acoperit 10-15 min.

Servire
Carnea se serveste impreuna cu legumele.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ficatei Cu Usturoi
Antricot De Vaca Cu Legume
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Sarmale De Varza Acra
Pui Umplut Cu Ficatei
Perisoare Dietetice
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Pui Umplut Cu Orez
Cornuri Umplute
Mincarica Cu Carne Si Sfecla Rosie
Mincare De Berbec
Galusti Taiate In Patru
Miel Cu Tarhon Si Lamiie
Cordon Haiducesc
Pirjoale Moldovenesti Cu Untura
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Pui Cu Smantana
Pui Pane
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Caise Cu Carne De Pasare
 

Top Retete Culinare