Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Lebertwurst

Ingrediente
Ficatul porcului, o cantitate egala in greutate de carne de porc, 2 cepe, 150 g slanina, 100 ml lapte dulce, 1/2 lingurita de piper pisat, nucsoara, sare, ienibahar, intestine de porc

Preparare
Carnea si ficatul se pun la fiert in apa cu sare. Cand ficatul s-a albit, se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece de cateva ori prin masina de tocat. Carnea, bine fiarta, si amestecata cu ceapa calita, se da si ea prin masina de tocat de cateva ori, dupa care se amesteca cu ficatul. Se potriveste de sare si piper, se adauga slanina taiata in bucatele marunte (nu trecuta prin masina de tocat) si se freaca sau se bate cu mixerul turnand laptele putin cate putin. Se poate pune si putina nucsoara, dupa gust. Cu compozitia omogenizata prin frecare se umplu intestinele bine curatate, razuite si spalate, frecate cu ceapa cruda si ienibahar pista. Se leaga la capete, se inteapa cu un ac si se fierb un sfert de ora. Se scot si se introduc imediat intr-un vas cu apa rece, unde se tin cateva minute, apoi se scurg si se atarna la loc aerisit si racoros.

Servire
Leberwurstul se serveste ca gustare, taiat in felioare rotunde potrivit de groase, insotit de gogosari, masline negre si buchetele de patrunjel verde.

Durata
3 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Perisoare Din Carne Tocata Cu Smintina Si Boia
Budinca De Limba Cu Orez Si Mazare
Cirnati Pe Varza Rosie Calita
Sarmale Cu Carne
Snitel Polonez
Inima De Vitel Umpluta
Cotlete De Porc Pane
Sunca In Bere (bierschinken)
Pulpa De Berbec Inabusita
Gisca La Cuptor
Budinci Mici De Ficat
Frigarui Din Miel Dobrogean
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Musaca De Telina
Limba Umpluta
Mititei
Carne Cu Curry
Chiftelute De Ficat
Rulada De Carne Tocata
Gulas Din Inima De Vaca
 

Top Retete Culinare