Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sote De Ficat

Ingrediente
750-800g ficat, 5 cepe, 1 lingura grasime, 1 paharel vin Se curata ficatul de pielita si se opareste in apa clocotita

Preparare
Ceapa taiata felii se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita, nu prajita, se adauga feliile de ficat. Aceasta operatie se face cu putin timp inainte de a se servi la masa. Se continua inabusirea. Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase. Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper

Servire
Se serveste cu garnitura de orez, cartofi fierti sau macaroane

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mici Ca La Buzau
Pui Cu Rosii
Conopida Cu Carne
Ragu De Pasare
Piept De Pui In Manta De Sunca
Brociolone
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Rulou De Pui Cu Ciuperci Si Cascaval
Ficat De Gasca Natur
Musaca De Conopida
Cartofi Francezi
Tuslama
Crochete Stroganoff
Romburi Cu Carne De Vita
Budinca Cu Carne
Pui Cu Mazare Verde
Wok Cu Salam Tip Parizer
Tuslama De Burta
Pui Szechuan
Dovlecei Cu Carne Si Smintina
 

Top Retete Culinare