Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Sote De Ficat

Ingrediente
750-800g ficat, 5 cepe, 1 lingura grasime, 1 paharel vin Se curata ficatul de pielita si se opareste in apa clocotita

Preparare
Ceapa taiata felii se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita, nu prajita, se adauga feliile de ficat. Aceasta operatie se face cu putin timp inainte de a se servi la masa. Se continua inabusirea. Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase. Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper

Servire
Se serveste cu garnitura de orez, cartofi fierti sau macaroane

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Miel Cu Orez
Cotlete De Miel Pane
Pui Cu Maiorana
Rulada De Curcan Cu Ananas
Gogosi De Gris Cu Sunca La Cuptor
Vinete Cu Carne Si Smintina
Costita Afumata In Aluat
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Musaca De Telina
Pui Cu Ardei Si Ciuperci
Dovlecei Umpluti Cu Carne
Papricas De Sibiu
Frigarui De Ficat
Rinichi Prajiti Cu Sos De Mustar
Sarmalute Cu Afumatura
Pollo Parisianno
Limba Rasol
Escalop De Porc Cu Ciuperci
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
 

Top Retete Culinare