Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci

Ingrediente
300 gr. pulpa de porc, 150 gr. cirnaciori, 250 gr. creier, 150 gr. ciuperci, 50 gr. pasta de rosii, 100 ml de vin, 150 ml de ulei, sare, piper, usturoi, verdeata

Preparare
Se taie carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si se prajesc impreuna in ulei. Creierul, dupa ce se spala bine si se curata, se prajeste separat, apoi se adauga taiat peste carne si cirnaciori. Tot separat se calesc bine ciupercile si se adauga in compozitie. Dupa gust, se potriveste de sare, piper, vin, usturoi, pasta de rosii, se stinge cu putina apa calda, se da vasul la cuptor sa fiarba la foc potrivit 20-25 de minute.

Servire
Se serveste cu mamaliga

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rasol De Pasare Si Legume
Cordon Haiducesc
Filet De Boeuf Wellington
Pui Cu Rosii Si Ciuperci
Chateaubriant
Boboc De Rata Pe Varza
Cartofi Umpluti Cu Carne
Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin
Piept De Pui Cu Banane
Gulas De Porc
Pui Cu Sparanghel
Limba Rasol
Tocanita De Curcan
Jambon
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Antricot De Vaca Cu Legume
Creier Prajit
Ostropel Din Carne De Vita
Chiftelute In Sos Alb
Ardei Umpluti Cu Carne
 

Top Retete Culinare