Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci

Ingrediente
300 gr. pulpa de porc, 150 gr. cirnaciori, 250 gr. creier, 150 gr. ciuperci, 50 gr. pasta de rosii, 100 ml de vin, 150 ml de ulei, sare, piper, usturoi, verdeata

Preparare
Se taie carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si se prajesc impreuna in ulei. Creierul, dupa ce se spala bine si se curata, se prajeste separat, apoi se adauga taiat peste carne si cirnaciori. Tot separat se calesc bine ciupercile si se adauga in compozitie. Dupa gust, se potriveste de sare, piper, vin, usturoi, pasta de rosii, se stinge cu putina apa calda, se da vasul la cuptor sa fiarba la foc potrivit 20-25 de minute.

Servire
Se serveste cu mamaliga

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rulada De Curcan Cu Ananas
Fasole Alba Cu Oase Sau Carne De Porc Afumate
Tocana
Cartofi Cu Carne Si Rosii
Carne Cu Busuioc
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Pulpa De Porc La Cuptor
Gulas Din Inima De Vaca
Chiftele Marinate
Pui Cu Tarhon
Limba Cu Sos De Vin
Mititei De Vita
Musaca De Spanac
Pui Cu Smintina Si Marar
Ficat Si Rinichi De Miel
Pui Cu Gutui
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Snitel Parizian
Tocana Cu Rosii Si Ardei
Praz Cu Carne
 

Top Retete Culinare