Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Toba

Ingrediente
capul de porc (fara creier), impreuna cu limba, inima, rinichii, stomacul bine spalat si curatat, sorici, 2 foi de dafin, sare, piper, 2-3 boabe de ienibahar

Preparare
Inainte de a fi puse la fiert, toate bucatile de carne si soricul se spala foarte bine; daca e nevoie, se tin putin in apa calda si se razuiesc cu cutitul in asa fel incat sa capete un aspect placut. Capul taiat in bucati de marime potrivita, soricul, limba intreaga, inima si rinichii se pun la fiert in apa rece impreuna cu foile de dafin si sare. Se fierb pe jumatate, dupa care se scot si se lasa sa se racoreasca. Apoi se dezoseaza si se taie in felii potrivit de lungi si degroase (inima si rinichii in felii mai mari); limba, curatata de piele, se lasa intreaga.

Servire
Se serveste rece, ca gustare, taiata in felii nu prea groase, cu lamaie, mustar sau muraturi.

Durata
2 h40 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Tiganesc
Filet De Boeuf Wellington
Rulada Din Carne Tocata
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Tocanita Din Cirnati Afumati Si Brinza De Oaie
Musaca De Dovlecei
Gisca Pe Varza
Bitoci
Creier Fiert
Pui Cu Mazare
Cartofi Cu Carne
Papricas De Iepure
Cotlete De Pui Pane
Chateaubriant
Creieras
Pui Cu Smintina Si Vin
Tocanita De Gaina Cu Legume
Rasol Impanat
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Carne Cu Ardei Si Feta
 

Top Retete Culinare