Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pirjoale Moldovenesti

Ingrediente
1 kg. carne macra, o ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. cartof, o felie de piine, 1 ou, 1 dl ulei, 2 linguri pesmet, sare, piper, verdeata tocata

Preparare
Se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala, se scurge de apa si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata si usor calita si piinea stoarsa bine. Cine doreste poate toca o data cu carnea, morcovul si cartoful, astfel pirjoalele sint mai fragede. Este de preferat ca tocatura sa fie data prin masina de doua ori. Se amesteca in compozitie oul, se potriveste de sare, de piper si se pune verdeata. Se ia cu lingura tocatura, se da prin pesmet, se turteste cu mina, dindu-i-se forma dorita si se prajeste bine, pe ambele parti, in ulei incins.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Mincare Dulce – Acrisoara
Saltimboca Alla Romana
Urechi De Porc Sarate
Papricas De Pui
Pilaf Cu Carne De Berbec
Perisoare Dietetice
Blanquette De Veau
Spanac Cu Carne
Chicken Satay
Limba Cu Sos De Vin
Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola
Miel Cu Smintina
Tocana De Ficat
Moussaka De Mouton
Piept Plin Cu Crema De Branza
Cartofi Francezi
Mincare De Mazare Cu Carne
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Muschi Stroganoff
 

Top Retete Culinare