Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pirjoale Moldovenesti

Ingrediente
1 kg. carne macra, o ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. cartof, o felie de piine, 1 ou, 1 dl ulei, 2 linguri pesmet, sare, piper, verdeata tocata

Preparare
Se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala, se scurge de apa si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata si usor calita si piinea stoarsa bine. Cine doreste poate toca o data cu carnea, morcovul si cartoful, astfel pirjoalele sint mai fragede. Este de preferat ca tocatura sa fie data prin masina de doua ori. Se amesteca in compozitie oul, se potriveste de sare, de piper si se pune verdeata. Se ia cu lingura tocatura, se da prin pesmet, se turteste cu mina, dindu-i-se forma dorita si se prajeste bine, pe ambele parti, in ulei incins.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Lebertwurst
Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Mincare Chinezeasca
Rasol De Gaina Cu Legume
Piept De Pui In Manta De Sunca
Carnati
Ficat De Gasca Natur
Pui Cu Orez Si Zucchini
Antricoate Cu Ceapa Prajita
Sfiriiala Dobrogeana
Rulada Cu Slanina Afumata
Perisoare Dietetice
Sarmalute De Primavara
Varza Cu Carne De Porc Si Rosii
Chiftelute De Ficat
Pui Cu Sos De Lamiie
Pulpa De Porc La Cuptor
Patlican Musakka
Crochete Stroganoff
Ciuperci Cu Sunca
 

Top Retete Culinare