Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana De Miel

Ingrediente
800 gr. carne miel, 2 buc. praz, 4 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc. radacina patrunjel, 5 buc. cartofi, o lingura faina, 6 cuisoare, 1 buc. lamiie

Preparare
Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamiie, iar la sfirsit, bucatelele de carne. Se lasa cratita pe foc mic, sa mai dea citeva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Sufleu De Sunca
Rulada De Porc Cu Varza
Musaca De Vinete
Ciuperci Cu Sunca
Limba De Porc Inabusita
Chiftelute Fierte In Aburi
Mititei Din Carne De Vita
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Gisca La Cuptor
Papricas
Ficat Prajit La Tigaie
Piept Plin Cu Crema De Branza
Blancheta De Pasare Cu Orez
Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Praz Umplut Cu Carne
Tarta De Cartofi Cu Pui
Galusti Din Paine
Drob De Miel In Prapur
Limba Rasol
Budinca Din Carne De Vaca
 

Top Retete Culinare