Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana De Miel

Ingrediente
800 gr. carne miel, 2 buc. praz, 4 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc. radacina patrunjel, 5 buc. cartofi, o lingura faina, 6 cuisoare, 1 buc. lamiie

Preparare
Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamiie, iar la sfirsit, bucatelele de carne. Se lasa cratita pe foc mic, sa mai dea citeva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cordon Bleu
Piept De Pui In Manta De Sunca
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
Conopida Cu Carne La Cuptor
Fasole Alba Cu Oase Sau Carne De Porc Afumate
Coltunasi Cu Carne De Vaca Din Bucovina
Ragu De Pasare
Snitel De Vitel
Miel Cu Sos De Smintina
Bame Cu Carne De Vita
Piept De Pui Cu Cascaval
Piept Plin Cu Crema De Branza
Pulpe De Pui Cu Sos De Mustar
Cubulete De Pui Marinate
Crochete De Cartofi Umplute Cu Carne
Piftelute Cu Susan
Pui Caffe
Rasol Impanat
Rinichi Prajiti Cu Sos De Mustar
 

Top Retete Culinare