Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpa De Porc La Cuptor

Ingrediente
1 1/2 kg pulpa de porc, 2-3 linguri de ulei, sare, putin chimen

Preparare
Carnea avand o pelicula de 1 cm de grasime se sareaza si se lasa o jumatate de ora la temperatura camerei. Se asaza in tava cu doua-trei linguri de ulei si cam tot atata apa; se presara, dupa gust, cu putin chimen si se da la cuptor la foc potrivit. Se unge din cand in cand cu zeama din tava si, daca e nevoie, se mai adauga putina apa. Dupa o ora sau o ora si jumatate, pulpa e coapta. Se scoate, se taie felii si se serveste cu cartofi prajiti.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Papricas De Pui
Cotlete De Porc Pane
Pui Cu Galuste
Cotlete Cu Sos Picant
Tocana De Miel
Muschi De Vitel In Sos Gorgonzola
Vitel Cu Sos Alb Si Legume
Ficat Prajit La Tigaie
Piept De Pui Umplut Cu Cascaval Si Sunca
Piept De Pui Cu Frunze De Salata
Fatteh Cu Pui
Pui Cu Smantana
Biftec Tartar
Urechi De Porc Sarate
Limba Cu Masline
Miel Pane Cu Lapte Si Pesmet
Cotlete Milaneze
Papricas Cu Carne
Pui Cu Fasole Verde Pastai
Carnati Preparati In Casa
 

Top Retete Culinare