Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpa De Porc La Cuptor

Ingrediente
1 1/2 kg pulpa de porc, 2-3 linguri de ulei, sare, putin chimen

Preparare
Carnea avand o pelicula de 1 cm de grasime se sareaza si se lasa o jumatate de ora la temperatura camerei. Se asaza in tava cu doua-trei linguri de ulei si cam tot atata apa; se presara, dupa gust, cu putin chimen si se da la cuptor la foc potrivit. Se unge din cand in cand cu zeama din tava si, daca e nevoie, se mai adauga putina apa. Dupa o ora sau o ora si jumatate, pulpa e coapta. Se scoate, se taie felii si se serveste cu cartofi prajiti.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pasare Umpluta Cu Ciuperci
Pui Cu Alune
Pui Umplut Cu Orez
Ali Nazik
Rasol De Pasare Si Legume
Pollo Parisianno
Ghiveci Cu Carne De Vaca
Drob De Miel In Prapur
Limba Fiarta
Ostropel De Pui
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
Mancare De Rata Rece, Cu Masline
Rulada De Buturel De Porc
Miel Cu Spanac
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Piept De Gaina Pane
Porc Gong-bao
Pui Cu Mazare Verde
Miel Cu Orez
Sufleu De Sunca
 

Top Retete Culinare