Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Biftec La Gratar Cu Ciuperci

Ingrediente
6 bucati muschi, ½ kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, sare, piper

Preparare
Biftecul se prepara numai din muschi fript la gratar. Se curata de pielite, se taie felii de 2 cm, se pun pe rind intr-un servet ud, care se stringe si se rasuceste in jurul carnii, astfel incit bucata sa fie prinsa si strinsa bine pentru a capata forma rotunda. Se poate da forma apasind usor cu ciocanul de lemn. Dupa ce se scoate din servet, se incinge bine gratarul, se unge cu o bucata de seu de vaca si se frige, dar cu atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in singe. Se serveste cu ciuperci preparate astfel: se curata ciupercile si se spala. Separat se inabusa ceapa taiata fin in unt, apoi se adauga ciupercile taiate feliute. Se pune sare, putin piper si se lasa sa scada Ciupercile se asaza peste biftec cind acesta este gata pentru servit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rulada De Carne Cu Legume
Pui Cu Orez Si Legume
Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci
Papricas De Pui Cu Nokedli
Costita Cu Fasole Uscata
Budinca De Taitei Cu Cirnati Afumati
Musaca De Telina Cu Cascaval Ras
Miel Cu Marar Si Ceapa Verde
Rasol De Vaca Cu Smintina
Pui Cu Vin Alb La Tava
Galuste De Pasare Cu Orez
Pui Rapid
Pui Cu Smintina Si Cartofi La Cuptor
Muschiulet De Vaca
Galusti Din Paine
Pui Haiducesc
Mincare De Berbec
Dovlecei Umpluti
Papricas De Iepure
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
 

Top Retete Culinare