Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Biftec La Gratar Cu Ciuperci

Ingrediente
6 bucati muschi, ½ kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, sare, piper

Preparare
Biftecul se prepara numai din muschi fript la gratar. Se curata de pielite, se taie felii de 2 cm, se pun pe rind intr-un servet ud, care se stringe si se rasuceste in jurul carnii, astfel incit bucata sa fie prinsa si strinsa bine pentru a capata forma rotunda. Se poate da forma apasind usor cu ciocanul de lemn. Dupa ce se scoate din servet, se incinge bine gratarul, se unge cu o bucata de seu de vaca si se frige, dar cu atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in singe. Se serveste cu ciuperci preparate astfel: se curata ciupercile si se spala. Separat se inabusa ceapa taiata fin in unt, apoi se adauga ciupercile taiate feliute. Se pune sare, putin piper si se lasa sa scada Ciupercile se asaza peste biftec cind acesta este gata pentru servit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Bitoci
Limba In Sos De Smintina
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Pui Cu Ciuperci Si Smintina
Ficat Si Rinichi De Miel
Pui Rapid
Piftie De Gisca (sau Curcan)
Ficat Pane
Costita Afumata In Aluat
Pui Cu Sos Soia
Teriaki
Gaina Cu Orez, Smintina Si Zeama De Lamiie
Gulas Din Inima De Vaca
Antricoate Cu Ceapa Prajita
Perisoare Dietetice
Boeuf Mode
Muschi De Vaca Umplut
Pollo Parisianno
Sarmalute Cu Afumatura
 

Top Retete Culinare