Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Biftec La Gratar Cu Ciuperci

Ingrediente
6 bucati muschi, ½ kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, sare, piper

Preparare
Biftecul se prepara numai din muschi fript la gratar. Se curata de pielite, se taie felii de 2 cm, se pun pe rind intr-un servet ud, care se stringe si se rasuceste in jurul carnii, astfel incit bucata sa fie prinsa si strinsa bine pentru a capata forma rotunda. Se poate da forma apasind usor cu ciocanul de lemn. Dupa ce se scoate din servet, se incinge bine gratarul, se unge cu o bucata de seu de vaca si se frige, dar cu atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in singe. Se serveste cu ciuperci preparate astfel: se curata ciupercile si se spala. Separat se inabusa ceapa taiata fin in unt, apoi se adauga ciupercile taiate feliute. Se pune sare, putin piper si se lasa sa scada Ciupercile se asaza peste biftec cind acesta este gata pentru servit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Sos Picant
Pasare Umpluta Cu Ciuperci
Pui Cu Orez Si Zucchini
Drob De Miel In Prapur
Oua Cu Carne Si Legume
Pui Cu Alune
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Tocanita De Gaina Cu Legume
Miel Pane
Piept De Gaina Pane
Ciulama De Gaina
Quesadillas Rapida
Carnati Preparati In Casa
Sarmalute Moldovenesti
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Mincarica Cu Carne Si Sfecla Rosie
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
Pui Cu Legume La Cuptor
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
 

Top Retete Culinare