Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Biftec La Gratar Cu Ciuperci

Ingrediente
6 bucati muschi, ½ kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, sare, piper

Preparare
Biftecul se prepara numai din muschi fript la gratar. Se curata de pielite, se taie felii de 2 cm, se pun pe rind intr-un servet ud, care se stringe si se rasuceste in jurul carnii, astfel incit bucata sa fie prinsa si strinsa bine pentru a capata forma rotunda. Se poate da forma apasind usor cu ciocanul de lemn. Dupa ce se scoate din servet, se incinge bine gratarul, se unge cu o bucata de seu de vaca si se frige, dar cu atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in singe. Se serveste cu ciuperci preparate astfel: se curata ciupercile si se spala. Separat se inabusa ceapa taiata fin in unt, apoi se adauga ciupercile taiate feliute. Se pune sare, putin piper si se lasa sa scada Ciupercile se asaza peste biftec cind acesta este gata pentru servit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Rosii
Dovlecei Umpluti Cu Carne De Pasare
Stroganoff Portugez
Snitele Aburite Cu Cartofi
Pui Cu Susan
Ficatei De Pasare Prajiti
Carne De Porc Cu Mere
Ardei Umputi Cu Carne Si Sos
Cotlete Cu Sos Picant
Piept De Pui Cu Banane
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Blanquette De Veau
Sarmalute Cu Afumatura
Pui Provensal
Pui Cu Orez Si Dovleac
Rata Cu Castraveti
Ficat Cu Ciuperci Si Orez Fiert
Blancheta De Pasare Cu Orez
Ghiveci Cu Carne Si Legume
Snitel Cu Sote De Legume
 

Top Retete Culinare