Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Biftec La Gratar Cu Ciuperci

Ingrediente
6 bucati muschi, ½ kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, sare, piper

Preparare
Biftecul se prepara numai din muschi fript la gratar. Se curata de pielite, se taie felii de 2 cm, se pun pe rind intr-un servet ud, care se stringe si se rasuceste in jurul carnii, astfel incit bucata sa fie prinsa si strinsa bine pentru a capata forma rotunda. Se poate da forma apasind usor cu ciocanul de lemn. Dupa ce se scoate din servet, se incinge bine gratarul, se unge cu o bucata de seu de vaca si se frige, dar cu atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in singe. Se serveste cu ciuperci preparate astfel: se curata ciupercile si se spala. Separat se inabusa ceapa taiata fin in unt, apoi se adauga ciupercile taiate feliute. Se pune sare, putin piper si se lasa sa scada Ciupercile se asaza peste biftec cind acesta este gata pentru servit.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cordon Bleu
Carne De Pasare Cu Smintina Si Ceapa
Miel Cu Spanac
Muschiulet De Vaca
Biftec Tartar
Ficat De Gisca Cu Sos De Vin
Mincare Dulce – Acrisoara
Limba Cu Smintina
Papricas Din Carne Cu Boia
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Carnati Preparati In Casa
Budinci Mici De Ficat
Carne De Vaca Cu Legume Si Orez
Pui In Sos Dulce-acrisor
Snitel Polonez
Carne Cu Busuioc
Pui Cu Fasole Verde Si Smintina
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Snitel Din Carne Tocata
Piept De Pui Cu Smantana Si Ciuperci
 

Top Retete Culinare