Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Conopida Cu Carne La Cuptor

Ingrediente
o conopida mare, 500 g carne macinata (vita si porc), 3-4 cepe, 200 g telemea de oaie, o legatura marar, cat cuprinzi intr-o mana: patrunjel, telina; 2 linguri ulei, sare, piper, boia dulce, boia iute, 2-3 linguri pasta tomate, 250 g smantana, 1 ou

Preparare
Se curata conopida dupa care se pune la fiert in apa cu sare, pana aceasta se fierbe curatam ceapa care se va taia marunt si se va cali in ulei, cand ceapa este usor rumena adaugam carnea macinata si amestecam totul la foc mediu, pasta de rosii o vom amesteca cu putina apa si o vom turna treptat peste carne. Cand carnea incepe sa-si schimbe culoarea adaugam treptat sare, piper si jumatate din verdeata tocata marunt, apoi adaugam boia dupa gust. Cand carnea este fiarta si apa a scazut adaugam si restul de verdeata, amestecam pentru omogenizare. Luam o tava de marime potrivita pe care o ungem usor cu ulei, se i-a 1/2 din conopida deja fiarta si strecurata bine de apa si se aseaza un strat in tava apoi asezam compozitia cu carne peste care se va asaza branza zdrobind-o intre degete apoi si acopera cu restul de conopida. Batem un ou cu smantana si turnam peste continut apoi intoducem totul in cuptor la 150°c 45 de min.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mititei De Vita
Biftec La Gratar Cu Ciuperci
Tocana Cu Rosii Si Ardei
Carne De Vaca Inabusita Cu Ceapa Si Cartofi
Dovlecei Cu Carne
Pui Cu Fasole Verde Pastai
Specialitate De Pui
Sarmale In Foi De Vita, Stevie Sau Spanac
Ostropel Oltenesc
Tocana Cu Ceapa Si Carne De Porc
Fasole Cu Ciolan
Kulebiac Rusesc
Stroganoff Portugez
Piept De Gaina Umplut
Limba Cu Sos Remulad
Tocana Ca La Abrud
Risotto Cu Limba
Ficat Cu Sos De Ceapa
Creier In Aluat
Ragu De Pasare
 

Top Retete Culinare