Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vinete Umplute

Ingrediente
250 grame carne tocata, 3 vinete mai groase, 2 cepe, 2 rosii, verdeata, sare, piper, o cana de smantana, ulei

Preparare
Se taie vinetele jumatati in lung. Intr-o cratita se pune ulei si se prajesc jumatatile de vinete cu miezul in jos pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se scobeste miezul, vinetele ramanand in forma de barca. Se caleste ceapa taiata marunt, se stinge cu rosiile taiate cubulete, se potriveste de sare, piper si verdeata. Se adauga peste carnea tocata si se amesteca si cu miezul vinetelor. Se umplu jumatatile de vinete cu acest amestec, se pun in tava, se acopera cu smantana si se dau la cuptor 30 min. Smantana se poate pune si dupa ce se scot vinetele de la cuptor.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Chateaubriant
Fasole Cu Afumaturi
Pui Cu Fasole Verde
Ciuperci Cu Sunca
Vinete Cu Carne
Chisca
Tocana De Miel
Limba De Porc Inabusita
Pui Cu Cartofi La Cuptor
Anghemacht De Miel
Ficat Si Rinichi De Miel
Tocana Din Carne De Porc
Ostropel
Costita Afumata In Aluat
Pilaf De Pui
Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Pui Umplut Cu Tocatura Si Ciuperci
Rasol De Gaina Cu Legume
 

Top Retete Culinare