Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Carne De Vitel

Ingrediente
1kg. carne, 2linguri grasime, 2cepe, miez de franzela, 1 ou, 1 lingura unt, ½ morcov, ½ pastirnac, ½ patrunjel, usturoi, vin, sare, piper, verdeata

Preparare
Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata, ceapa inabusita in multa grasime. Tot acest amestec se trece prin masina de carne de doua ori. Se mai adauga un ou, putin unt proaspat, sare, piper. Feliile de carne se umplu cu aceasta tocatura, se leaga si se asaza in cratita peste un strat de zarzavat ras, o ceapa si putin usturoi. Se toarna deasupra grasime si putina apa si se da la cuptor. Se stinge cu un paharel de vin, imediat ce a inceput sa se rumeneasca. Se mai lasa sa se patrunda si se servesc. Se poate pregati din carne de minzat, vitel, berbec, porc sau piept de pasare.

Servire
Se servesc cu zarzavatul trecut prin sita, alaturi de piure de cartofi

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Carne Cu Ardei Si Feta
Gisca La Cuptor
Pui In Sos De Ciuperci
Budinca Din Carne De Vaca
Musaca De Vinete
Castraveti Murati Cu Carne De Porc
Costita Cu Fasole Uscata
Pui Sote Cu Orez
Pui "marengo"
Piept De Pui Cu Amestec Mexican
Budinca Cu Piept De Gaina
Piept De Pui Cu Fasole
Orez Cu Piept De Pui File
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Creier Fiert
Ostropel Oltenesc
Carne Alla Pizzaiola
Ostropel De Pui Cu Ceapa
Budinca De Cartofi Cu Carne
 

Top Retete Culinare