Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Carne De Vitel

Ingrediente
1kg. carne, 2linguri grasime, 2cepe, miez de franzela, 1 ou, 1 lingura unt, ½ morcov, ½ pastirnac, ½ patrunjel, usturoi, vin, sare, piper, verdeata

Preparare
Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata, ceapa inabusita in multa grasime. Tot acest amestec se trece prin masina de carne de doua ori. Se mai adauga un ou, putin unt proaspat, sare, piper. Feliile de carne se umplu cu aceasta tocatura, se leaga si se asaza in cratita peste un strat de zarzavat ras, o ceapa si putin usturoi. Se toarna deasupra grasime si putina apa si se da la cuptor. Se stinge cu un paharel de vin, imediat ce a inceput sa se rumeneasca. Se mai lasa sa se patrunda si se servesc. Se poate pregati din carne de minzat, vitel, berbec, porc sau piept de pasare.

Servire
Se servesc cu zarzavatul trecut prin sita, alaturi de piure de cartofi

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Umplut Cu Orez
Cotlet De Miel Umplut
Piept De Pui Umplut Cu Prune
Piept De Pui "minimum De Calorii"
Medalion Din Piept De Pasare
Sfiriiala Dobrogeana
Pulpa De Pui Umpluta Cu Ciuperci
Dovlecei Cu Carne
Porc Gong-bao
Sarmalute In Foi Verzi
Perisoare Dietetice
Pulpa De Vitel La Tava
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Pui Cu Rosii Si Boia
Creier Fiert
Dovlecei Cu Carne Si Smintina
Miel Cu Sos De Smintina
Caved Catzutz
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Tocana
 

Top Retete Culinare