Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulouri De Carne De Vitel

Ingrediente
1kg. carne, 2linguri grasime, 2cepe, miez de franzela, 1 ou, 1 lingura unt, ½ morcov, ½ pastirnac, ½ patrunjel, usturoi, vin, sare, piper, verdeata

Preparare
Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata, ceapa inabusita in multa grasime. Tot acest amestec se trece prin masina de carne de doua ori. Se mai adauga un ou, putin unt proaspat, sare, piper. Feliile de carne se umplu cu aceasta tocatura, se leaga si se asaza in cratita peste un strat de zarzavat ras, o ceapa si putin usturoi. Se toarna deasupra grasime si putina apa si se da la cuptor. Se stinge cu un paharel de vin, imediat ce a inceput sa se rumeneasca. Se mai lasa sa se patrunda si se servesc. Se poate pregati din carne de minzat, vitel, berbec, porc sau piept de pasare.

Servire
Se servesc cu zarzavatul trecut prin sita, alaturi de piure de cartofi

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Rosii Si Boia
Carne De Porc Cu Varza
Ragout Bologna
Stroganoff Portugez
Pilaf De Pui Cu Unt
Ardei Umpluti Cu Carne
Chiftelute In Sos Alb
Pui Pane
Cartofi Cu Carne
Cordon Haiducesc
Perisoare Cu Smintina In Sos Alb
Gaina Cu Orez, Smintina Si Zeama De Lamiie
Musaca De Dovlecei
Rulada Cu Smintina, Sunca, Cascaval
Dovlecei Umpluti Cu Carne
Limba Rasol
Perisoare Cu Sos De Smintina Si Ceapa
Budinca De Ficat Cu Smintina
Pui Cu Sos Picant
Tuslama
 

Top Retete Culinare