Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Papricas Cu Carne

Ingrediente
100 gr. carne de vaca sau carne slaba de porc, o lingurita suc de ceapa, 1 albus, aproape o lingurita faina, 2 buc. rosii, 1/2 buc. ardei gras, ulei, sare, patrunjel verde

Preparare
Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si uleiul. Se prepara un aluat gros ca o smintina, curgator, frecind albusul cu faina si putina sare. Se ia cu lingurita aluat si se toarna in sosul care fierbe. Dupa 10-15 minute de fiert la foc mic, mincarea este gata.

Servire
Se presara cu patrunjel tocat

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Iepure Cu Slanina Si Verdeturi
Pui Cu Bame Si Ceapa
Mititei De Vita
Muschiulet De Vaca
Patlican Musakka
Papricas De Pui Cu Smintina
Mincarica De Pui
Ciuperci Cu Carne
Rulade De Porc Cu Dovlecei
Pui Cu Vinete Aromat Cu Patrunjel
Pui Cu Ciuperci Si Smintina
Iahnie De Fasole Cu Slanina Afumata
Lasagna Cu Carne Tocata
Antricot De Vaca Cu Legume
Pui Umplut Cu Orez
Cartofi Umpluti Cu Carne
Blancheta De Pasare Cu Orez
Caved Catzutz
Rulada De Curcan Cu Brinza
Perisoare Cu Verdeata
 

Top Retete Culinare