Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Papricas Cu Carne

Ingrediente
100 gr. carne de vaca sau carne slaba de porc, o lingurita suc de ceapa, 1 albus, aproape o lingurita faina, 2 buc. rosii, 1/2 buc. ardei gras, ulei, sare, patrunjel verde

Preparare
Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si uleiul. Se prepara un aluat gros ca o smintina, curgator, frecind albusul cu faina si putina sare. Se ia cu lingurita aluat si se toarna in sosul care fierbe. Dupa 10-15 minute de fiert la foc mic, mincarea este gata.

Servire
Se presara cu patrunjel tocat

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Conopida
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Piept De Pui Cu Cascaval
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Pulpe De Pui Cu Sos De Mustar
Tuslama De Burta
Costita Cu Fasole Alba
Carne De Vaca Cu Sos Picant
Alinofag
Stufat De Miel Cu Ceapa Si Usturoi
Frigarui Cu Cirnaciori
Pui Umplut Cu Orez
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Lasagna Cu Carne Tocata
Rata Cu Castraveti Acri
Miel Pane
Rinichi Prajiti
Sarmalute In Foi Verzi
Vinete Cu Carne Si Smintina
Miel Pane Cu Lapte Si Pesmet
 

Top Retete Culinare