Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinci Mici De Ficat

Ingrediente
400 gr ficat de vitel, unt, o lingura faina, o ceasca lapte, 2 linguri smantana, 4 galbenusuri sau 2 oua, sare, piper,

Preparare
Se curata o bucata de ficat de vitel de vreo 400 gr. de pielita si de vine. Deoparte se face un rantas foarte legat dintr-o lingura de unt cu o lingura de faina si stins cu o ceasca de lapte. Dupa ce s-a racorit se amesteca cu ficatul dat prin masina, la care se adauga 2 linguri de smantana, apoi 4 galbenusuri sau 2 oua intregi. Se potriveste de sare si piper. Se trece totul prin sita, si se umplu cu aceasta compozitie mici forme de marimea unei cesti, bine unse cu unt. Se aseaza intr-o tava cu apa clocotita, si se tine la cuptor vreo 10-15 minute. Se rastoarna, se aseaza pe farfurie, si se servesc fie cu leguma, fie cu un sos de unt.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Orez Si Legume
Sarmale Cu Varza Acra Cu Orez Si Stafide
Limba Cu Castraveciori
Porumbei Umpluti
Berbec Cu Varza Acra
Pui Cu Mazare
Drob De Miel In Prapur
Brociolone
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Tocana Sirbeasca
Musaca De Dovlecei
Pui Cu Fasole Verde Pastai
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Cartofi Cu Carne
Rasol De Vaca Cu Smintina
Chiftelute Fierte In Aburi
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Gulas De Porc
Miel Cu Fasole Verde
Creier In Coca
 

Top Retete Culinare