Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinci Mici De Ficat

Ingrediente
400 gr ficat de vitel, unt, o lingura faina, o ceasca lapte, 2 linguri smantana, 4 galbenusuri sau 2 oua, sare, piper,

Preparare
Se curata o bucata de ficat de vitel de vreo 400 gr. de pielita si de vine. Deoparte se face un rantas foarte legat dintr-o lingura de unt cu o lingura de faina si stins cu o ceasca de lapte. Dupa ce s-a racorit se amesteca cu ficatul dat prin masina, la care se adauga 2 linguri de smantana, apoi 4 galbenusuri sau 2 oua intregi. Se potriveste de sare si piper. Se trece totul prin sita, si se umplu cu aceasta compozitie mici forme de marimea unei cesti, bine unse cu unt. Se aseaza intr-o tava cu apa clocotita, si se tine la cuptor vreo 10-15 minute. Se rastoarna, se aseaza pe farfurie, si se servesc fie cu leguma, fie cu un sos de unt.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Fasole Cu Ciolan
Sfiriiala Dobrogeana
Carne De Pasare Cu Smintina Si Ceapa
Pilaf De Vitel
Muschi Umplut
Sarmalute De Miel
Pui Rapid
Sarmale Cu Varza Acra Cu Orez Si Stafide
Dovlecei Umpluti Cu Carne
Orez Cu Piept De Pui File
Porumbei Umpluti
Tocana De Ficat
Mincare Chinezeasca
Piept De Pui Cu Sos De Rosii
Piept De Pui Cu Fasole
Pulpa De Porc La Cuptor
Cirnati De Porc Cu Sos De Vin
Rata Cu Castraveti
Pui Cu Legume La Cuptor
Ficat Condimentat A Cuptor
 

Top Retete Culinare