Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitel Cu Ceapa.

Ingrediente
500 gr. carne de vita sau vitel, 500 gr. ceapa alba, 50 ml ulei, sare, piper

Preparare
Carnea se portioneaza in felii si se bate ca pentru snitele. Se pune sare si piper pe fiecare felie de carne. Se curata ceapa, se spala si se taie pestisori sau solzi. Intr-o cratita se pune uleiul, se lasa sa se infierbinte, apoi se adauga ceapa taiata si se lasa pina primeste o culoare sticloasa. Se asaza feliile de carne peste ceapa, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Este gata cind carnea este fiarta si s-a format un sos mai gros din ceapa si apa.

Servire
Se serveste cu un pireu de cartofi si o salata dupa gust

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Moussaka De Mouton
Ardei Umpluti Cu Carne
Chiftelute Marinate
Toba
Sarmalute Moldovenesti
Rulada Cu Smintina, Sunca, Cascaval
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Rinichi Prajiti Cu Sos De Mustar
Gaina Rasol
Tocanita De Ficat
Iepure Cu Slanina Si Verdeturi
Mancare De Rata Rece, Cu Masline
Pui Marocan Cu Rosii, Vinete Si Alune
Porumbei Umpluti
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Perisoare Cu Verdeata
Muschi Stroganoff
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Ficatei Cu Sos De Stafide
Ostropel Oltenesc
 

Top Retete Culinare