Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitel Cu Ceapa.

Ingrediente
500 gr. carne de vita sau vitel, 500 gr. ceapa alba, 50 ml ulei, sare, piper

Preparare
Carnea se portioneaza in felii si se bate ca pentru snitele. Se pune sare si piper pe fiecare felie de carne. Se curata ceapa, se spala si se taie pestisori sau solzi. Intr-o cratita se pune uleiul, se lasa sa se infierbinte, apoi se adauga ceapa taiata si se lasa pina primeste o culoare sticloasa. Se asaza feliile de carne peste ceapa, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Este gata cind carnea este fiarta si s-a format un sos mai gros din ceapa si apa.

Servire
Se serveste cu un pireu de cartofi si o salata dupa gust

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Fasole Verde
Piftelute Cu Susan
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Escalop De Porc Cu Ciuperci
Rasol De Gaina Cu Legume
Tuslama De Burta
Mincare De Gutui
Pilaf De Vitel
Cotlete De Miel Pane
Tocana De Carne De Vita
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Piept De Pui Cu Cascaval
Ficat De Miel Cu Sos De Cartofi
Snitel Cu Sos De Legume
Musaca De Dovlecei
Miel Pane
Ciulama De Pui
Inima De Vitel Cu Smintina Si Sote De Legume
Tocana Din Carne De Porc
 

Top Retete Culinare