Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Vita A La Berna

Ingrediente
750 gr. carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica bulion, 4 cepe mari, 2 catei de usturoi, o cana cu vin rosu, 1 cana zeama de lamiie, 300 gr. cartofi, 300 gr. morcovi, 3 foi de dafin, 4 cuisoare, o lingurita boia de ardei, putin zahar, sare

Preparare
Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cuburi. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna zeama de carne si se amesteca faina, boiaua si bulionul. Se pune capacul. Se taie ceapa si cateii marunt si se pun in vas. Dupa citeva minute se toarna vinul si se adauga sare, piper si zahar apoi se pune din nou capacul. Se taie cartofii si morcovii in patratele. Daca legumele sint de dimensiuni foarte mari, se taie in mai multe bucatele. Se scot apoi foile de dafin si cuisoarele si se adauga cartofii si morcovii. Se fierbe in continuare timp de 30 minute.

Durata
2 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Piept De Pui "minimum De Calorii"
Carnati Preparati In Casa
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Stufat De Miel
Pui Marocan
Budinca De Creier Si Cascaval
Mancare Cu Sos Alb
Rosii Cu Carne
Pirjoale Moldovenesti Cu Untura
Tocana Cu Rosii Si Ardei
Tocana Sirbeasca
Costita Cu Fasole Alba
Musaca De Cartofi Cu Carne Si Verdeata
Dovlecei Cu Umplutura Colorata
Pollo Parisianno
Bame Cu Carne De Porc
Rata Umpluta Cu Mere
Limba Cu Masline
Piftie De Gisca (sau Curcan)
Budinca De Carne Cu Varza
 

Top Retete Culinare