Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Carne De Vita A La Berna

Ingrediente
750 gr. carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica bulion, 4 cepe mari, 2 catei de usturoi, o cana cu vin rosu, 1 cana zeama de lamiie, 300 gr. cartofi, 300 gr. morcovi, 3 foi de dafin, 4 cuisoare, o lingurita boia de ardei, putin zahar, sare

Preparare
Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cuburi. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna zeama de carne si se amesteca faina, boiaua si bulionul. Se pune capacul. Se taie ceapa si cateii marunt si se pun in vas. Dupa citeva minute se toarna vinul si se adauga sare, piper si zahar apoi se pune din nou capacul. Se taie cartofii si morcovii in patratele. Daca legumele sint de dimensiuni foarte mari, se taie in mai multe bucatele. Se scot apoi foile de dafin si cuisoarele si se adauga cartofii si morcovii. Se fierbe in continuare timp de 30 minute.

Durata
2 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Mazare Verde
Vinete Umplute
Cotlete De Pui Pane
Pirjoale Moldovenesti Cu Untura
Chebe (kibbeh)
Piept De Pui In Manta De Sunca
Pui Cu Smintina Si Verdeata
Chiftelute De Pasare
Fasole Alba Cu Oase Sau Carne De Porc Afumate
Pui Provensal
Pui Cu Sos De Lamiie
Ostropel Din Carne De Vita
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
Vinete Umplute Cu Carne
Carne Cu Busuioc
Conopida Cu Carne
Praz Umplut Cu Carne
Pui Rapid
Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
 

Top Retete Culinare