Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficat Cu Sos De Ceapa

Ingrediente
750 gr. ficat, un virf de lingura faina, o lingura arpagic tocat, o lingurita frunze de patrunjel tocat, o ceasca de vin, o ceasca zeama de carne, o ceasca bulion, o lingura unt, sare, piper

Preparare
Se curata ficatul si se taie in bucati de 4-5 cm. Se incinge intr-o cratita o lingura de unt, se pune ficatul si se intoarce cu o lingura pe o parte si pe alta sa se rumeneasca timp de 5 minute. Se presara deasupra un virf de lingura de faina, o lingura de arpagic tocat marunt, o lingurita de frunze de patrunjel tocat fin. Se rumeneste totul citeva minute. Se toarna o ceasca de vin, una de zeama de carne si se adauga putin bulion. La sfirsit, se pune sare si piper. Se lasa sa clocoteasca citeva minute.

Servire
Se serveste cald

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Mincarica Cu Carne Si Sfecla Rosie
Budinca De Creier
Mancare Cu Sos Alb
Perisoare Cu Smantana
Pulpa De Porc La Cuptor
Inima De Vitel Umpluta
Mititei
Piept De Pui Cu Nectarine
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Budinca De Brinza Cu Spanac
Rulou De Vita Cu Cascaval Si Legume In Crusta De Nuca
Pui Cu Conopida
Cotlete Cu Smintina
Limba In Pesmet
Pui Cu Mazare Verde
Friptura De Miel Cu Slanina La Cuptor
Snitel Cu Ceapa.
Limba Cu Sos De Vin
Fasole Cu Afumaturi
 

Top Retete Culinare