Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chisca

Ingrediente
Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in comert, carne de porc macra 500 gr., 1 ceasca orez, 4 ceape mari, sare,piper, ulei 1 cescuta, un pic de verdeata verde sau uscata(marar, patrunjel)

Preparare
Se taie ceapa marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se prajeste si el un pic. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata (ca la sarmale) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple cu umplutura rezultata,dar pe jumatate ca sa aiba unde sa se umfle orezul (altfel plesneste la fiert). Se fierbe si inteapa cu furculita la fiert. Se lasa sa se raceasca in zeama.Se scoate si se prajeste in ulei.Se mananca calda sau rece.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Miel Cu Sos De Smintina
Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Limba Cu Sos De Vin
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Tocana De Miel
Anghemaht
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Pui Cu Ciuperci Si Smintina
Creier Pane Cu Sote
Pui Cu Bame Si Bors
Antricot De Vaca Cu Legume
Crochete Stroganoff
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Pirjoale Moldovenesti Cu Untura
Pui Cu Lamaie Si Usturoi
Rasol De Vaca Cu Smintina
Cirnati Pe Varza Rosie Calita
Carne De Vita A La Berna
Dovlecei Umpluti
Lebertwurst
 

Top Retete Culinare