Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chisca

Ingrediente
Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in comert, carne de porc macra 500 gr., 1 ceasca orez, 4 ceape mari, sare,piper, ulei 1 cescuta, un pic de verdeata verde sau uscata(marar, patrunjel)

Preparare
Se taie ceapa marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se prajeste si el un pic. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata (ca la sarmale) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple cu umplutura rezultata,dar pe jumatate ca sa aiba unde sa se umfle orezul (altfel plesneste la fiert). Se fierbe si inteapa cu furculita la fiert. Se lasa sa se raceasca in zeama.Se scoate si se prajeste in ulei.Se mananca calda sau rece.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Limba Cu Sos De Rosii
Muschi Cu Legume La Cuptor
Alinofag
Pui "marengo"
Tocanita De Carne Tocata
Mititei Din Carne De Vita
Papricas De Sibiu
Conopida Cu Carne
Pulpa De Vitel La Cuptor
Piept De Pui Cu Banane
Limba Rasol
Toba De Casa
Pui Cu Bame Si Ceapa
Cotlete De Pui Pane
Budinca De Carne Cu Varza
Pulpa De Vitel La Tava
Mazare Cu Carne De Vaca
Piept De Vitel Umplut
Cartofi Cu Carne De Vaca
Makluba
 

Top Retete Culinare