Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chisca

Ingrediente
Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in comert, carne de porc macra 500 gr., 1 ceasca orez, 4 ceape mari, sare,piper, ulei 1 cescuta, un pic de verdeata verde sau uscata(marar, patrunjel)

Preparare
Se taie ceapa marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se prajeste si el un pic. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata (ca la sarmale) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple cu umplutura rezultata,dar pe jumatate ca sa aiba unde sa se umfle orezul (altfel plesneste la fiert). Se fierbe si inteapa cu furculita la fiert. Se lasa sa se raceasca in zeama.Se scoate si se prajeste in ulei.Se mananca calda sau rece.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Galusti Din Paine
Pui Cu Smintina Si Verdeata
Pulpa De Porc La Cuptor
Musaca De Dovlecei
Tocanita De Vita Cu Trei Ardei
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Teriaki
Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin
Frigarui Din Miel Dobrogean
Musaca De Ciuperci
Placinta Cu Carne
Creier Pane Cu Sote
Carne Cu Curry
Snitel Cu Ceapa.
Gulii Umplute Cu Carne De Vaca
Risotto Cu Limba
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Ragu De Pasare
Cotlete De Miel La Gratar
Ciuperci Cu Sunca
 

Top Retete Culinare