Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Gaina Cu Gutui

Ingrediente
6 portii de carne de gaina, 4 gutui frumoase, 2 linguri faina, 2-3 linguri untura, 2 lingurite zahar, sare

Preparare
Bucatile de carne se prajesc intr-o cratita cu o lingura de untura pina capata culoarea aurie. Se adauga ½ lingurita faina, sarea, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic. In acest timp se curata gutuile de coaja, se taie felii groase cam de doua degete, se curata de simburi si de casuta, se dau prin faina si se prajesc in untura pe o parte si alta. Cind carnea este aproape gata, se adauga o lingurita de zahar ars si stins cu putina zeama de carne (sau apa) si o lingurita de zahar nears. Se asaza gutuile peste carne, se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Mincarea nu se amesteca, ci se misca cratita din cind in cind. Sosul trebuie sa fie bine scazut.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Divan
Angemacht De Miel
Pulpe De Pui In Aluat De Bere
Mititei De Vita
Piept De Pui "minimum De Calorii"
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Pui Cu Mazare
Budinca De Carne De Porc Si De Berbec
Galusti Taiate In Patru
Pui Cu Ciuperci Si Smintina
Ficat De Gisca Cu Sos De Vin
Rulouri De Carne De Vitel
Cartofi Cu Carne De Vaca
Pui Cu Sos Picant
Anghemaht
Miel Cu Orez
Piept De Gaina Pane
Medalion Din Piept De Pasare
Galuste De Pasare Cu Orez
Pui Umplut
 

Top Retete Culinare