Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc

Ingrediente
½ kg carne, 300g prune uscate, 3 linguri unt, 2-3 lingurite zahar, sare

Preparare
Bucatile de carne se rumenesc in unt. Se toarna apa cit le cuprinde, sare dupa gust si se lasa sa fiarba pina ce se fragezeste carnea. Se adauga prunele spalate bine in mai multe ape caldute. Dupa ce au fiert si prunele, se toarna un sos de zahar ars. Se lasa sa mai dea citeva clocote

Servire
Se serveste rece

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cotlete De Vitel Sote Cu Sos De Vin
Snitele Aburite Cu Cartofi
Budinca De Carne Cu Sos De Ciuperci
Cordon Haiducesc
Carne De Pasare Cu Smintina Si Ceapa
Biftec Tartar
Specialitate De Pui Cu Legume Si Brinza
Pui Cu Ciuperci Si Smintina
Piept De Gaina Pane
Gulii Umplute Cu Carne De Vaca
Coltunasi Cu Carne De Pasare
Ciulama De Pui Cu Legume
Frigarui Cu Cirnaciori
Ciulama De Pui
Musaca De Vinete
Specialitate De Pui
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Piept De Pui Cu Cascaval
Budinca De Taitei Cu Cirnati Afumati
 

Top Retete Culinare