Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc

Ingrediente
½ kg carne, 300g prune uscate, 3 linguri unt, 2-3 lingurite zahar, sare

Preparare
Bucatile de carne se rumenesc in unt. Se toarna apa cit le cuprinde, sare dupa gust si se lasa sa fiarba pina ce se fragezeste carnea. Se adauga prunele spalate bine in mai multe ape caldute. Dupa ce au fiert si prunele, se toarna un sos de zahar ars. Se lasa sa mai dea citeva clocote

Servire
Se serveste rece

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Pilaf De Pui
Patlican Musakka
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Chebe (kibbeh)
Pui Cu Fasole Verde
Kalops
Pui Cu Smintina Si Marar
Lebertwurst
Fasole Cu Afumaturi
Budinca De Brinza Cu Spanac
Stufat De Miel Cu Ceapa Si Usturoi
Cotlete De Miel Pane
Ficat Prajit Cu Sos De Ciuperci
Rulou De Vita Cu Cascaval Si Legume In Crusta De Nuca
Pulpe De Pui In Aluat De Bere
Ghiveci Cu Carne
Specialitate Cu Mezeluri Si Brinza
Kulebiac Rusesc
 

Top Retete Culinare