Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc

Ingrediente
½ kg carne, 300g prune uscate, 3 linguri unt, 2-3 lingurite zahar, sare

Preparare
Bucatile de carne se rumenesc in unt. Se toarna apa cit le cuprinde, sare dupa gust si se lasa sa fiarba pina ce se fragezeste carnea. Se adauga prunele spalate bine in mai multe ape caldute. Dupa ce au fiert si prunele, se toarna un sos de zahar ars. Se lasa sa mai dea citeva clocote

Servire
Se serveste rece

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Gulas
Pui Cu Conopida
Snitel Pane
Carne De Porc Cu Mere
Rinichi Sote Cu Legume
Limba Cu Masline In Sos De Vin
Budinca De Brinza Cu Spanac
Budinca De Ficat Cu Smintina
Bame Cu Carne De Porc
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Mititei
Sote De Ficat
Frigarui De Ficat
Piept De Pui Cu Soia Si Prune
Porkolt
Piept De Gisca Cu Ciuperci
Papricas De Sibiu
Arpagic Cu Carne
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
Pui Cu Ciuperci Si Smintina
 

Top Retete Culinare