Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana De Ficat

Ingrediente
750 gr. ficat, 10-15 cepe, 2 linguri bulion sau 6-7 rosii, 2 linguri grasime, 1 pahar vin, sare, verdeata, piper

Preparare
Se inabusa ceapa taiata felii subtiri, se adauga bulionul sau rosiile si se mai fierbe. Se adauga ficatul taiat bucatele si se continua inabusirea impreuna cu ficatul. Se stinge cu vin, daca este nevoie se mai adauga apa sau zeama de carne si se lasa sa scada bine. Sarea se adauga la urma, ca sa nu se intareasca ficatul. Ceapa se inabusa mai din vreme, iar ficatul se adauga numai aproape de masa, ca sa nu se intareasca.

Servire
Se poate servi simpla sau cu garnitura de orez, macaroane, cu piure de cartofi, asezat in vas rotund in forma de coroana, iar tocana la mijloc

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Tuslama De Burta
Muschi Umplut
Pui Inabusit, Cu Rosii Si Usturoi
Fasole Alba Cu Oase Sau Carne De Porc Afumate
Rulada De Carne Cu Legume
Pui Cu Susan
Tocana De Ficat
Chiftelute De Ficat
Boeuf Mode
Mincare De Pasare Cu Marar
Berbec Cu Varza Acra
Rata Umpluta Cu Mere
Piept De Gaina Pane
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Musaca De Telina Cu Cascaval Ras
Piept De Pui Umplut Cu Prune
Fasole Verde Cu Carne
Cotlete De Miel La Gratar
Cotlete De Miel Pane
Creier Cu Ciuperci, Lamiie Si Smintina
 

Top Retete Culinare