Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocana De Ficat

Ingrediente
750 gr. ficat, 10-15 cepe, 2 linguri bulion sau 6-7 rosii, 2 linguri grasime, 1 pahar vin, sare, verdeata, piper

Preparare
Se inabusa ceapa taiata felii subtiri, se adauga bulionul sau rosiile si se mai fierbe. Se adauga ficatul taiat bucatele si se continua inabusirea impreuna cu ficatul. Se stinge cu vin, daca este nevoie se mai adauga apa sau zeama de carne si se lasa sa scada bine. Sarea se adauga la urma, ca sa nu se intareasca ficatul. Ceapa se inabusa mai din vreme, iar ficatul se adauga numai aproape de masa, ca sa nu se intareasca.

Servire
Se poate servi simpla sau cu garnitura de orez, macaroane, cu piure de cartofi, asezat in vas rotund in forma de coroana, iar tocana la mijloc

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Biftec Tartar
Pui Cu Smintina Si Cartofi La Cuptor
Tarta De Cartofi Cu Pui
Pui Cu Smintina
Urechi De Porc Sarate
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Fasole Verde Cu Carne
Quiche Mexican
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Budinca De Limba Cu Orez Si Mazare
Fasole Verde Cu Carne De Vaca
Pui Cu Smantana
Costita Cu Fasole Uscata
Rasol De Creier
Limba Cu Masline Si Lamiie
Alinofag
Pui Surpriza
Tuslama
Pirjoale
Pulpe De Pui Cu Sos De Mustar
 

Top Retete Culinare