Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vaca Cu Sos De Zarzavat Si Macaroane

Ingrediente
150 gr. muschi de vaca, 15 ml ulei, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. telina, 1 buc. rosie (1 lingura suc de rosii), putin cimbru, 1/2 lingurita faina, sare

Preparare
Se bat usor feliile de muschi si se pun sa se inabuse cu zarzavatul taiat felii, ulei si putina apa cu sare; se lasa pina se fragezesc. Cind este aproape gata muschiul, se toarna deasupra sucul de rosii amestecat cu faina si cimbrul. Se mai lasa sa fiarba 15-20 minute, apoi se da sosul prin sita.

Servire
Se serveste cu garnitura de macaroane si salata verde agrementata cu ulei, sare, zeama de lamiie, marar tocat sau alta salata de cruditati

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Creier In Coca
Gaina Cu Sos De Ceapa
Varza Cu Carne De Porc Si Rosii
Ardei Umpluti Cu Carne
Porumbel Umplut
Rulada Cu Sunca
Rulada De Curcan Cu Brinza
Snitel Cu Sos De Legume
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Sarmalute Cu Afumatura
Pulpe La Cuptor Pe Sare
Piept De Pui In Manta De Sunca
Rulouri De Carne De Vitel
Spanac Cu Carne
Pirosti Cu Carne
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Frigarui Din Miel Dobrogean
Pui Marocan Cu Rosii, Vinete Si Alune
Carne De Miel Cu Tocana De Legume
Carne Cu Curry
 

Top Retete Culinare