Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vaca Cu Sos De Zarzavat Si Macaroane

Ingrediente
150 gr. muschi de vaca, 15 ml ulei, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. telina, 1 buc. rosie (1 lingura suc de rosii), putin cimbru, 1/2 lingurita faina, sare

Preparare
Se bat usor feliile de muschi si se pun sa se inabuse cu zarzavatul taiat felii, ulei si putina apa cu sare; se lasa pina se fragezesc. Cind este aproape gata muschiul, se toarna deasupra sucul de rosii amestecat cu faina si cimbrul. Se mai lasa sa fiarba 15-20 minute, apoi se da sosul prin sita.

Servire
Se serveste cu garnitura de macaroane si salata verde agrementata cu ulei, sare, zeama de lamiie, marar tocat sau alta salata de cruditati

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui In Sos Dulce-acrisor
Pulpe De Pui Cu Sos De Mustar
Pui Cu Smintina Si Vin
Anghemaht De Pui
Ciulama De Vitel
Gulii Umplute Cu Carne De Vaca
Tocana Sirbeasca
Pui Cu Vinete
Pui Cu Legume La Cuptor
Oua Scotiene Cu Cartofi Pure
Piept De Pui Cu Nectarine
Ciulama De Pasare Cu Ciuperci
Pui In Stil Spaniol
Blanquette De Veau
Musaca De Dovlecei
Inima De Vitel Cu Smintina Si Sote De Legume
Blancheta De Pasare Cu Orez
Tocanita De Pipote
Costita Afumata In Aluat
Escalop De Porc Cu Ciuperci
 

Top Retete Culinare