Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vaca Cu Sos De Zarzavat Si Macaroane

Ingrediente
150 gr. muschi de vaca, 15 ml ulei, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. telina, 1 buc. rosie (1 lingura suc de rosii), putin cimbru, 1/2 lingurita faina, sare

Preparare
Se bat usor feliile de muschi si se pun sa se inabuse cu zarzavatul taiat felii, ulei si putina apa cu sare; se lasa pina se fragezesc. Cind este aproape gata muschiul, se toarna deasupra sucul de rosii amestecat cu faina si cimbrul. Se mai lasa sa fiarba 15-20 minute, apoi se da sosul prin sita.

Servire
Se serveste cu garnitura de macaroane si salata verde agrementata cu ulei, sare, zeama de lamiie, marar tocat sau alta salata de cruditati

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cartofi Francezi
Pui Cu Sos Soia
Carne Cu Sos De Mustar
Tacopaj
Vinete Cu Carne
Piept De Pui Cu Frunze De Salata
Biftec Tartar
Pui Cu Smintina Si Marar
Budinca De Creier Si Cascaval
Praz Umplut Cu Carne
Pui Cu Sos De Lamaie
Cap De Vitel Cu Maioneza
Mititei
Muschi Stroganoff
Sarmale De Varza Acra
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Chiftelute De Pasare
Limba Cu Sos Remulad
Ciulama De Pasare
Crochete Stroganoff
 

Top Retete Culinare