Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rulada De Porc Cu Varza

Ingrediente
1 mar, 2 cepe, 6 fructe de ienupar, 50 gr.bacon, 200 gr. varza acra tocata, 2 linguri patrunjel tocat, 4 fileuri de porc, sare, piper, 4 lingurite bulion, 2 linguri ulei, 2 foi de dafin, 125 ml. cidru, 350 ml. supa (instant), 100 g. smantana, amidon

Preparare
Se rade marul. Se curata si se toaca ceapa. Se piseaza fructele de ienupar. Baconul se taie cubulete, care se prajesc in tigaie. Se adauga ceapa si ienuparul. Se amesteca impreuna cu varza tocata si patrunjelul. Se bate carnea de porc, se sareaza, se pipereaza si se unge cu bulion. Se acopera cu amestecul de varza, se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc ruladele. Se adauga foile de dafin, se stinge cu cidru si se toarna apoi supa. Se inabusa aproximativ 50-60 minute. Se inglobeaza in sos smantana si sosul si se mai da intr-un fiert. Se ingroasa adaugand amidon, se mai fierbe o data si se potriveste dupa gust de sare si piper.

Servire
Ruladele se servesc cu garnitura de cartofi sau de varza calita

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Papricas De Sibiu
Stufat De Ied
Pui Cu Bame
Tocana Nationala
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Budinca De Carne Cu Sos De Ciuperci
Chiftelute Fierte In Aburi
Pui Cu Mazare Verde
File Arabesc
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Ciocanele De Pui Cu Garnitura De Orez Si Sos De Rosii
Pui Haiducesc
Dovlecei Umpluti Cu Carne De Pasare
Tochitura
Rinichi Prajiti Cu Sos De Mustar
Mincare De Mazare Cu Carne
Cordon Haiducesc
Tochitura Bucovineana
Sarmalute Cu Afumatura
Ghiveci Cu Carne De Vaca
 

Top Retete Culinare