Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vinete Cu Carne Si Smintina

Ingrediente
600 gr. carne, 4 vinete mari, 6-7 rosii, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, 3-4 cepe, verdeata, putin usturoi, sare, smintina sau iaurt

Preparare
Se poate prepara din carne de pui, vitel, porc sau vaca. Se inabusa carnea cu ceapa si se fierbe pe jumatate. Se scoate carnea pe o farfurie si se asaza in aceeasi cratita un rind de rosii curatate, verdeata, vinetele oparite separat(pentru a le scoate gustul amar) si taiate bucati in lungime, un rind de carne, toate presarate cu faina si sare si se alterneaza carnea si vinetele pina ce se umple cratita. Se termina cu un rind de rosii. Deasupra se pune grasimea si se da la fiert, apoi la cuptor, pina ce scade bine Se servesc cu o lingura de unt, cu iaurt sau smintina si zeama de rosii si verdeata adaugate in ultimul moment.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Anghemaht
Vinete Umplute Cu Carne
Snitel Englezesc
Galusti Din Paine
Limba Umpluta
Creier Fiert
Ardei Umpluti Cu Carne Cu Sos De Rosii
Gulas Cu Carne De Porc Si Boia
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
Porumbei Umpluti
Musaca De Telina Cu Cascaval Ras
Tocanita De Pipote
Piept De Rata Cu Portocale
Tocana De Ficat
Ciuperci Cu Sunca
Budinca De Creier Si Cascaval
Muschi De Vaca Cu Sos De Zarzavat Si Macaroane
Pui Cu Legume Si Ierburi De Provence
Stufat De Miel Cu Ceapa Si Usturoi
Budinca De Carne Cu Stevie
 

Top Retete Culinare