Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vinete Cu Carne Si Smintina

Ingrediente
600 gr. carne, 4 vinete mari, 6-7 rosii, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, 3-4 cepe, verdeata, putin usturoi, sare, smintina sau iaurt

Preparare
Se poate prepara din carne de pui, vitel, porc sau vaca. Se inabusa carnea cu ceapa si se fierbe pe jumatate. Se scoate carnea pe o farfurie si se asaza in aceeasi cratita un rind de rosii curatate, verdeata, vinetele oparite separat(pentru a le scoate gustul amar) si taiate bucati in lungime, un rind de carne, toate presarate cu faina si sare si se alterneaza carnea si vinetele pina ce se umple cratita. Se termina cu un rind de rosii. Deasupra se pune grasimea si se da la fiert, apoi la cuptor, pina ce scade bine Se servesc cu o lingura de unt, cu iaurt sau smintina si zeama de rosii si verdeata adaugate in ultimul moment.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Porumbei Umpluti
Stufat De Miel
Creier In Coca
Ficat De Gisca Cu Sos De Vin
Ficat Condimentat A Cuptor
Muschi De Pui Cu Prune Uscate
Pui Cu Legume Si Ierburi De Provence
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Perisoare Cu Verdeata
Rulouri De Carne De Vitel
Pui Sote Cu Orez
Pulpa De Vitel La Cuptor
Piept De Vitel Umplut
Brociolone
Sarmalute In Foi Verzi
Rosii Umplute Cu Ficatei
Chiftelute In Sos Alb
Drob De Miel (cighir)
Piept De Pui Cu Banane
Pui In Sos De Ciuperci
 

Top Retete Culinare