Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vinete Cu Carne Si Smintina

Ingrediente
600 gr. carne, 4 vinete mari, 6-7 rosii, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, 3-4 cepe, verdeata, putin usturoi, sare, smintina sau iaurt

Preparare
Se poate prepara din carne de pui, vitel, porc sau vaca. Se inabusa carnea cu ceapa si se fierbe pe jumatate. Se scoate carnea pe o farfurie si se asaza in aceeasi cratita un rind de rosii curatate, verdeata, vinetele oparite separat(pentru a le scoate gustul amar) si taiate bucati in lungime, un rind de carne, toate presarate cu faina si sare si se alterneaza carnea si vinetele pina ce se umple cratita. Se termina cu un rind de rosii. Deasupra se pune grasimea si se da la fiert, apoi la cuptor, pina ce scade bine Se servesc cu o lingura de unt, cu iaurt sau smintina si zeama de rosii si verdeata adaugate in ultimul moment.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Chiftele Cu Verdeata
Romburi Cu Carne De Vita
Musaca De Ciuperci
Carne De Vaca Cu Sos Picant
Fatteh Cu Pui
Carne De Porc Cu Varza
Pui Cu Legume Si Ierburi De Provence
Ardei Umpluti (dietetici)
Gaina Cu Legume
Carne De Vita A La Berna
Piept De Pui Cu Frunze De Salata
Pollo Parisianno
Ciulama De Vitel
Prune Cu Carne De Pasare Sau De Porc
Snitele Cu Sos Tomat Si Macaroane
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Pirjoale Moldovenesti
Pui Cu Rosii
Anghemaht De Pui
Sote De Rinichi
 

Top Retete Culinare