Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ostropel

Ingrediente
2 pulpe de pui taiate pe jumatate, 6 rosii coapte sau rosii in bulion taiate bucatele, 1 capatana usturoi, 1 lingurita delikat, 2 lingurite zahar, sare, ulei

Preparare
Se rumenesc pulpele de pui in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile taiate marunt. Cand fierbe se pun: condimentul, sarea si zaharul si se lasa sa scada la foc mic. Atunci se pune carnea si se lasa sa fiarba impreuna 5-10 minute. Se pune usturoiul taiat feliute si se stinge focul.

Servire
Se serveste cu mamaliguta.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rulada Din Carne Tocata
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Budinca De Sunca Cu Spanac
Pui Cu Conopida
Pirosti Cu Carne
Muschi De Porc In Vin, La Cratita
Pui Cu Smintina Si Verdeata
Miel Pane
Blancheta De Pasare Cu Orez
Vitel Cu Usturoi Si Ardei (kelaidi)
Pui Cu Gutui
Sote De Miel Cu Ciuperci Si Sos Indian
Arpagic Cu Carne
Tochitura
Rasol De Gaina Cu Legume
Urechi De Porc Sarate
Piftie De Vitel Si Porc
Piept De Pui Cu Rosii
Pirjoale Din Resturi De Carne Sau Din Rasol
Limba In Sos De Smintina
 

Top Retete Culinare