Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ostropel

Ingrediente
2 pulpe de pui taiate pe jumatate, 6 rosii coapte sau rosii in bulion taiate bucatele, 1 capatana usturoi, 1 lingurita delikat, 2 lingurite zahar, sare, ulei

Preparare
Se rumenesc pulpele de pui in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile taiate marunt. Cand fierbe se pun: condimentul, sarea si zaharul si se lasa sa scada la foc mic. Atunci se pune carnea si se lasa sa fiarba impreuna 5-10 minute. Se pune usturoiul taiat feliute si se stinge focul.

Servire
Se serveste cu mamaliguta.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cotlete Cu Sos Picant
Budinca De Carne Cu Stevie
Limba Cu Castraveciori
Rulada De Porc Cu Varza
Piftelute Cu Susan
Gisca Pe Varza
Carnati De Ficat De Porc (lebervust)
Budinca De Sunca Cu Spanac
Sarmale Grecesti
Ragu De Pasare
Pui Cu Masline
Boeuf A La Mode
Chateaubriant
Boeuf Bourguignon
Boboc De Rata Pe Varza
Musaca De Telina
Carne De Vitel Cu Ciuperci
Budinca De Taitei Cu Cirnati Afumati
Gutui Cu Carne
Ficat Umplut Cu Slanina Si Condimente
 

Top Retete Culinare