Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Carne De Porc Si De Berbec

Ingrediente
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare, 5 oua, 75-100 gr. piine, ciuperci, 3 linguri bulion, 3 linguri smintina, 2 linguri brinza rasa

Preparare
Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata. Din smintina, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor.

Servire
Se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Praz Umplut Cu Carne
Pui Cu Galuste
Sarmalute Cu Afumatura
Bame Cu Carne De Vaca
Pirjoale
Piftie De Gisca (sau Curcan)
Pui Marocan Cu Ananas
Budinca De Creier
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Piept De Gaina Umplut
Piftelute Cu Susan
Limba De Porc Inabusita
Gaina Rasol
Perisoare Cu Smantana
Cotlete Milaneze
Miel Cu Tarhon
Carne Cu Busuioc
Carne Cu Sos De Mustar
Limba In Sos De Smintina
Pui Cu Legume La Cuptor
 

Top Retete Culinare