Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Carne De Porc Si De Berbec

Ingrediente
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare, 5 oua, 75-100 gr. piine, ciuperci, 3 linguri bulion, 3 linguri smintina, 2 linguri brinza rasa

Preparare
Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata. Din smintina, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor.

Servire
Se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Snitel De Vitel
Caise Cu Carne De Pasare
Musaca De Telina
Pui Sote Cu Vin Alb Si Piper
Gaina Cu Sos De Ceapa
Pui Cu Smintina Si Cartofi La Cuptor
Galuste De Pasare Cu Orez
Pui Cu Vinete Aromat Cu Patrunjel
Pulpa De Berbec Inabusita
Farsmac
Papricas De Pui
Carne Cu Curry
Cotlete De Miel Pane
Sunca In Bere (bierschinken)
Carne Inabusita Cu Cartofi (niku-jaga)
Papricas De Sibiu
Rulada De Carne Cu Legume
Piept De Pui Pe Varza
Wok Cu Salam Tip Parizer
Carne De Porc Cu Usturoi Si Rosii
 

Top Retete Culinare