Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Budinca De Carne De Porc Si De Berbec

Ingrediente
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare, 5 oua, 75-100 gr. piine, ciuperci, 3 linguri bulion, 3 linguri smintina, 2 linguri brinza rasa

Preparare
Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata. Din smintina, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor.

Servire
Se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Costita Cu Fasole Uscata
Limba Cu Sos De Vin
Bame Cu Carne De Vita
Gutui Cu Carne
Miel Pane
Vinete Umplute
Frigarui De Ficat
Cirnati De Porc Cu Sos De Rosii
Musaca De Vinete
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Tocana Din Carne De Porc
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Fasole Cu Ciolan
Mincare Cu Cirnaciori Si Ciuperci
Cordon Bleu
Budinca De Carne Cu Varza
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Pui Marocan Cu Ananas
Papricas De Pui
Rata Cu Castraveti
 

Top Retete Culinare