Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Tocanita De Curcan

Ingrediente
400 g piept de curcan, 3 cepe, 2 linguri ulei, sare, piper, 250 g mazare congelata, 200 ml vin alb sec, 2 linguri smantana, o lingura mustar cu hrean, 3 fire patrunjel

Preparare
Carnea se taie fasii iar ceapa se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie de teflon cu ceapa si mazarea. Se calesc putin impreuna, se sareaza si se pipereaza. Se adauga si smantana, vinul, o cana de apa, mustarul. Se lasa pe foc pana se moaie carnea si legumele.

Servire
Se serveste tocanita presarata cu patrunjel.

Durata
35 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Mincare Dulce – Acrisoara
Musaca De Dovlecei
Urechi De Porc Sarate
Piept De Pui Cu Broccoli Si Dovlecei
Pulpe La Cuptor Pe Sare
Toba De Casa
Piept De Rata Cu Portocale
Piept De Curcan Cu Garnitura De Pere
Sarmale Din Ormansag
Limba Cu Sos De Vin
Pui Cu Sos Ca La Buzau
Pui Cu Sos De Lamiie
Pui Cu Tarhon
Ficat Si Rinichi De Miel
Risotto Cu Limba
Mancarica De Pui Cu Tarhon Si Rosii
Piept De Pui Cu Smantana Si Ciuperci
Ficatei De Pui La Tava
Rasol Din Cap De Vitel
Snitel De Vitel
 

Top Retete Culinare